Ja u dva tjedna korištenja Sensationa nisam imao apsolutno niti jedan od navedenih problema. Imao sam doduše problem da mi je mob znao "ispasti" iz mreže, ali obzirom da mi se potpuno ista stvar događa i na LG P500, stvar je sigurno u microSIM kartici, što sam smatrao za uzrok problema od početka, dakle krivnja nije u Sensationu.
Death Grip je po meni vrlo teško reproducirati u stvarnom korištenju, osjećaja sam da moraš biti u rubnom području signala, da bi ti se tako nešto desilo. Ukoliko je signal jak, mislim da je vjerojatnost za Death Grip jaaaaako mala. Baterija je meni trajala između dan i pol i dva i pol dana, ovisno o upotrebi. Tu pravila nema, sam znaš najbolje koliko intenzivno koristiš mob. Što se kućišta tiče, ukoliko ga nećeš otvarati svaki dan nekoliko puta, nemam osjećaj da će se bilo kako jače zaprljati ili oštetiti od nekog prosjeka. Touchscreen mi je funkcionirao izvrsno, možda najbolje od svih 6 touchscreen uređaja koje sam do danas imao. Niti je preosjetljiv, niti neosjetljiv, rekao bih - taman.
Uglavnom, (moj neprežaljeni) Sensation ima toliko izvrsnih karakteristika da zaslužuje epitet najboljeg HTC-ovog uređaja (iako moj nekadašnji HD2 sa 4 različita OSa ima zauvijek posebno mjesto u ladici sjećanja) do sada.
Barem dok se na tržištu ne pojavi Vigor.

Odgovori uz citat
Bookmarks