Izgled i specifikacije su OK, no treba pričekat testove i RL korištenje.
Android OS, v2.3 (Gingerbread)
HTC Sense v3.0 UI
4.3 inches, 540 x 960 pixels
1 GB storage, 768 MB RAM
8 MP,video recording 1080p@30fps
1.2 GHz dual-core processor, Adreno 220 GPU
Li-Ion 1520 mAh
Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA, Wi-Fi hotspot
Po meni odlican model...
Zadnji uredio 007jaran : 20-04-2011 u 09:46
Izgled i specifikacije su OK, no treba pričekat testove i RL korištenje.
Meni osobno najljepši mobitel trenutno,a novi sense isto bolesno izgleda,svaka čast HTC...
btw trebali bi ubacit 1gb rama da specs.ljepše izgledaju![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Sve super, samo mi nije fora to što od Desire-a nadalje svi HTC telefoni izgledaju slično.
Malo videa:
http://www.youtube.com/watch?v=COi4S1yoyO4
http://www.youtube.com/watch?v=Z0C7CZYMsAg
http://www.youtube.com/ehrvatskatv#p/c/D86D290D16DD6613/10/cYHyTFm0tto
Slazem se, odlican i lijep mobitel. Ovaj novi sense ga jos dodatno.uljepsa. Skinuo sam jucer neke wallpapere za njega na svoj Desire i lijepo izgledaju. Ugl, ovo ce konkurirati za mobitel godine.
Zadnji uredio Inovator : 20-04-2011 u 23:22 Razlog: posložen link
...e to je pobjednički konj (dizajn). Ali kako nema qwerty nije za mene (teško).
HC4L
Ajde bar jedan HTC-ov model koji mi se svidja (nije ni DHD los...).
Ali dosta lagga zbog Sense UI.
Da, s obzirom na HW, na videu se vidi da se nije lako nositi s novim suceljem, no kao i dosad, bit ce uvijek custom no sense ROMova...
Nikada nisam volio stakleni dizajn mobitela...
Ovaj ce se zapackat u roku keks..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Pricajte vi sto hocete, mobitel je prelijepi. Sto mozda ajfon ne fura svoju politiku oko izgleda? Fuckas izgled. HTC je bas muski telefon, a ovaj Sensation je prelijep, kako izvana, tako i iznutra. Ovaj novi Sense lijepo izgleda.
sve super sve pet samo citam da HTC opet pravi greske, kazu da kamera i nije bas neka tj. ne puca bas neke slike kao ono konkurencija ima dosta bolju kameru a i taj njihov zvucnik je opet los nikako da to isprave kao zvuk je nekako preostar piskav nema onog pravok klanga... Za kameru hajde manje vise i nije toliko losa ali ovo sa zvucnikom me stvarno iritira....
http://getandroidstuff.com/download-...id-smartphone/
Ontopic: sviđa mi se, ali mi se još i više sviđa što nije neki preveliki odmak od mog DHD-a![]()
www.androidwallpapers.eu
Inace, stranica na kojoj ima hrpu lijepih wallpapera poredanih po kategorijama, i naravno, mozete si skinuti u rezoluciji za svoj mobitel. U mojem slucaju, 960x800.
Poštovani,
zahvaljujemo na vašem upitu te vam u nastavku dostavljamo odgovor.
Trenutno nemamo u ponudi mobilni uređaj HTC Sensation 4G te ne raspolažemo informacijom da li će se navedeni mobilni uređaj naći u T-Mobile ponudi.
Stoga, slobodni smo Vas podsjetiti na službenu T-Mobile internet stranicu www.t-mobile.hr na link http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-00-00.asp gdje uvijek možete provjeriti sve novosti vezane za ponudu mobilnih uređaja.
Srdačno vas pozdravljamo, a za sva dodatna pitanja ili nejasnoće, slobodno se obratite na istu e-mail adresu ili kontakt broj.
S poštovanjem
Ja još uvijek idealistički vjerujem da ljudi s ovog foruma ne kupuju mobitele zbog ljepote.
A drugo, ozbiljne kritike na HTC: OPET preslaba baterija i OPET premalo interne memorije.
Vrijeme im je da naprave nešto revolucionarno jer ovo je kao što su neki rekli čisti COPY/PASTE.
Jeli ima tko kakvih informacija kad bi trebao doci na nase trziste????
Koristio ga dva dana...
razlike u odnosu na dhd:
- ekran je nešto uži od desire hd ali za prosječno oko neprimjetno,
- oštrina puno bolja u odnosu na dhd, čak bi se usudio reći da mu je ekran bolji od galaxy s2 makar mi bolje pašu samoledi od lcd-a (valjda je sve do rezolucije i do toga što preferirate),
- battery life na heavy usage bolji od dhd i od galaxy s2 premda vjerujem da ce već na pola life ciklusa galaxy s2 biti najbolji u ovoj kategoriji iz jednostavnog razloga što mu je baterija najača
- fluidnost os-a izvrsna, nikakav lag, naravno uzeti sa zrnom soli pošto se radi tek o dva dana korištenja
- kameru ne bi komentirao jer je meni u tom rangu sve isto pošto samo u nuždi fotografiram,
- novi sense nema nekih novosti velikih osim tog lock screena koji je izvrsna stvar, jako brzo sam se naviknuo na to
meni osobno je puno ljepši dhd zbog oštrih rubova, ovo mi nekako mekano izgleda![]()
gadne su mi i boje, ne kuzim zasto ne naprave neku monocolor verziju ali opet to je samo moje osobno mišljenje![]()
mislim da ću na kraju ipak završit na galaxy s2 ali samo zbog nijansi i izgleda
btw trebao bi doći kroz mjesec, mjesec i pol kod nas.
lp
Zadnji uredio ravilov : 01-06-2011 u 14:19 Razlog: koristi gumb Uredi Post
Odlično. Dvoumim se izmedu sgs2 i sensationa, jedno vrijeme sam razmišljao i o atrixu. Mislim da je sgs2 sada najbolji izbor. Jedino me brine ovo i preciznost gps-a. Postavio sam pitanja o tome u sgs2 temi ali nema odgovora.
Sgs2 navodno izlazi u petak pa ćemo valjda više znati.
Probao si i sgs2?
Edit:
Ovdje je usporedba web browsera sgs2 i sensationa. Sgs2 mi se čini dosta bolji. Može prikazivati 1080 flash. Nisam naišao da sensation ili atrix to mogu. Kada se uzme u obzir 16gb interne, više rama, nominalno jača baterija mislim da je sgs2 možda bolji izbor.
Zadnji uredio ce3hel : 01-06-2011 u 14:35
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Ako ti nije bitan Sense, onda se i meni čini sgs2 bolji...
Mali offtopic:
Zanimljiv video.
Nazalost nisam ih imao u isto vrijeme da ih uspoređujem jedan pored drugog no oba su me oduševila kao flagship telefoni za razliku od optimusa i se arc-a...
no premda su oba odlična slažem se sa tvojim rezoniranjem da presuđuje interna memorija i više rama. Meni osobno razlog je i tehnologija ekrana jer puno čitam na tamnoj podlozi pa mi deeper blacks samoleda više znače a i već sam naveo da mi je sgs2 ljepši.
Gps radi izvrsno na oba telefona u smislu da se brzo locira i to je moj osobni doživljaj bez ikakvog benchmarka.
još napomena vezana u sgs2: primjerak koji sam ja isprobao imao je 1ghz dvojezgreni proc i plastični cover od baterije, kod nas će na tržište doći 1.2 ghz proc sa metaliziranim dijelovima kućišta navodno, trebao bi imat cvrsci feel u ruci...
također sgs2 bit će jeftiniji za nekih 15,20 eura a i samsung ima puno više prostora za rezat cijenu nego htc budući da sve bitnije komponente sam proizvodi...
lp
Problemi sa antenama (wlan, bluetooth gubi signal):
http://www.gsmarena.com/htc_sensatio...-news-2742.php
Bookmarks