Dali je pametno kupovati "extended" baterije za ovaj mob i dali su baterije za sensation i sensation xe iste?Ne pitam nuzno za htc sensation nego i za ostale htc-e (pa i druge mobitele).Naime zagriao sam se za sensation ali vidim da baterija i nije bas neka sudeci po mnogim komentarima po raznim recenzijama.
http://www.ebay.com/itm/New-Gold-245...item3cc5bb6548
Kako netko može i pomisliti da baterija tolikog kapaciteta, za 6 dolara i uz iste fizičke dimenzije može nadmašiti original. Centar za logiku mi preživi simultani BSOD i upadne u bootloop na takve izjaveKinezi vas samo žele orobiti. Afaik Anker je jedino vrijedno spomena za Sensation.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ovakve price me uvijek podsjete na onog tipa sto je kupio USB stick na ebayu, cinilo se super povoljno, odlicna prilika, a dobio je ovo.
@xlr,
Vjerojatno je generalno razmisljanje da je originalna baterija seriously overpriced i da je stvarna cijena baterije tu negdje, $6.![]()
Na Sensation-u Ankerica stvarno produlji trajanje za cca 40% i vrijedi uložene novce.
Dok sam koristio Sensation riješila mi je problem da mi telefon izdrži cijeli dan, što je sa orginalnom na žalost bio problem.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
eto ja opet imam prasine pod ekranomide i po 4. puta na popravak
no dobro zadnji put sam ga mjenjao prije 6 mjeseci tak da za razliku od prva dva puta izdrzao je super bez prasine
![]()
8210,8850,7210,t630,d500,6600,e61i,5800xm,htc sensation
Pozdrav....
Evo da vam ja predastavim moj problem !!!
Dakle imam HTC SENSATION kupljen u T-mobile prije nekih 7mjeseci !
Dosta brzo mi je dosla prasina ispod ekrana...a malo kasnije MI SE POCEO JAKO CESTO RESETIRATI !!!!
Usput pojavila se nova verzija software-a i nadogradio sam ga ALI I DALJE SE RESETIRAO !!!
Napravio i hard reset ali nista....
Kasnije sam ga odnio na reklamaciju.....i zamjenili su ekran i pise da su instalirali novi software !!!!
Ja sretan ono znate....međutim ubrzo (znaci prije nekih tri tjedna) MI SE POCEO TELEFON OPET RESETIRATI !!!!!!
Sta da radim ??? U cemu je problem ????
neda mi se opet nositi na reklamaciju jer je T-mobile PRAVA GAMAD OD LJUDI tri tjedna sam ja dolazio u njihov centar i oni meni kazu svaki put nemamo vam zamjenski uredaj za dati a meni telefon ne radi......
Ako ti se ne da zahebavat s ovlastenim servisom vise pozabavi se rootanjem,stavi si rom koji zelis i bok,samo time gubis garanciju,ali po meni je to najbolja opcija.
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Koliko su sanse da je hardware u pitanju sta se tice resetiranja ???????
Velike...mislim da ti rootanje nece pomoc s obzirom na povijest tvog problema...Nosi im ga na servis i zaboravi na zamjenski od Tmobila. Sigurno doma imas neku kantu s kojom ces izdrazt par dana. Usput posalji ga dostavom od doma...nemoras ga nosit Tmobilu jer ga oni nece odmah ni poslat![]()
Jucer su me zvali iz T-mobile SERVISA i rekli da su STAVILI NOVU MATICNU PLOCU i da bi sada trebalo biti dobro !!!
Vidjet cemo...
Pozz!
Mene zanima jel postoje kakve gps karte za sensation i neki tutorial kako ih staviti na uredaj da bi mogao koristiti gps bez da koristim i mrezni podatkovni promet?
Jel ta verzija igo 8.4.3... radi i na ics-u?
Da.
Opet pitanje...
Kako mogu pohraniti kontakte sa telefona na komp. u htc sync-u nisam vidio opciju za to.
Ako imas gmail onda je to lak postupak. Odes na kontakte, odes u postavke i odaberes "izvezi na sd karticu". Kad ti to napravi, spojis se na komp, odaberes memoriju telefona tj.sd card i taj fajl prebacis ili kopiras na pc. Udjes u gmail i ides tamo na kontakte. Tamo negdje imas opciju ta uvezes taj fajl mislim da je cvf. format ili tako nesto i on ti te sve kontakte prebaci na gmail, tako da se prilikom svakog logiranja na racun, ako imas npr. drugi telefon, on ti ih odmah prebaci na telefon i obrnuto. Tipa ako obrises nekog iz telefona obrise ti se i iz gmaila. I ako dodas. Zgodno, samo moras prvo odradit dio koji sam ti objasnio
Ili preko MyPhone explorera(program za komp)
Sad mi se več drugi put desilo da ne mogu instalirati program i izbaci da nema dovoljno mjesta kojeg ustvari ima.
To mi se desilo s Navigonom prvi put,kad sam ga deinstalirao i htio drugu verziju staviti izbacivalo mi je to da nema mjesta,jedino rješenje je bilo friški ROM,sad mi se isto događa sa Sonic 4 Episode II,probao sam obrisati Cache+dalvik ali opet izbacuje da nema mjesta.
Vjerojatno negdje u sistemu ostane nešto ali gdje,zna tko?
Sensation nakon updatea na ICS više ne sejva fotke iz Vibera u GALLERY, odnosni snima ih u folder SD/VIBER/MEDIA/PICTURES pa ih galerija ne vidi.
Čini mi se da ako želiš da se slike pojavljuju u galeriji, folder sa slikama mora biti u rootu kartice.
Dakle, sve je jasno, osim kako promijeniti viberu da snima fotke u taj svoj folder, barem da ga nekako izvučem da sejva u root.
Ili zaobilazno, kako da natjeram galeriju da gleda ufolder u koji viber snima fotke (SD/VIBER/MEDIA/PICTURES).
Hvala!
HTC One X + HTC Sensation
A da probas reinstalirati viber?
Bookmarks