Prikazujem rezultate 1 do 25 od 495

Hybrid View

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Zrmi Pregledaj post
    Ico ajde mi objasni kako jedan telefon kupljen u Tmobileu dobije prasinu nakon cca 45 dana, ode na servis i promjeni mu se kompletan display s touch ekranom, te nakon cca 35dana isti dobije opet prasinu u tom novom ekranu? I onda jos veselije novi telefon poslan od strane htc-a koji je navodno lise n tog problema, dobije prasinu za 3 dana. Malo cudno jel? Znaci 3 displaya, tri ista problema, 2 uredjaja. Na xda forumu su ljudi mjenjali i po 3x uredjaje i opet imaju isto.
    Osobno smatram da je ta strka oko prašine nepotrebna. Svaki mobitel koji sam imao do sada je prije ili kasnije dobio prašinu unutra. Sensation je jedino specifičan što se ranije pojavi, po ničem drugom. Kao što je xlr već rekao; greška u dizajnu, negdje ima rupa gdje prašina ulazi.
    Sad razglabat/nagađat i nabijat postove i stranice ovdje je posve nepotrebno jer kolko i sam vidiš svaki će je dobit. Ako ne za 45 dana, za godinu dana sigurno.

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Zrmi Pregledaj post
    Ma sve jasno, ja sam ti samo htio reci da to procitas, mozda nisi pa zato.

Ico ajde mi objasni kako jedan telefon kupljen u Tmobileu dobije prasinu nakon cca 45 dana, ode na servis i promjeni mu se kompletan display s touch ekranom, te nakon cca 35dana isti dobije opet prasinu u tom novom ekranu? I onda jos veselije novi telefon poslan od strane htc-a koji je navodno lise n tog problema, dobije prasinu za 3 dana. Malo cudno jel? Znaci 3 displaya, tri ista problema, 2 uredjaja. Na xda forumu su ljudi mjenjali i po 3x uredjaje i opet imaju isto. 112 stranica problema o prasini i vise manje ju imaju svi. Nije problem u seriji mislim osim ako sam dobio zaista opet stari uredjaj jer je datum proizvodnje bio 5/2011. Vjerujem da postoje mozda i noviji. Vidjet cu sutra ako dodje telefon sto pise na ovom.
    Vjerojatno se radilo o "starijem" uređaju... moj je 6/2011 i zasad (oko mjesec dana star, a napisao sam u kakvim uvjetima radim) nema ni trunke prašine...
    istina, nosim ga u "gel" case-u

= Citat = Izvorno postao yager Pregledaj post
    ... jer kolko i sam vidiš svaki će je dobit. Ako ne za 45 dana, za godinu dana sigurno.
    Nemora značit. Možda je bila neka banalna pogreška, pa su to popravili i više nemaju tih problema...
    Godinu i pol dana stari Desire (vjerojatno prva serija koja je došla do das (u VIP) ), korišten u stvarno svakakvim uvjetima, bez ikakve zaštite, a nije imao nikakvih problema... radio je od prvog do zadnjeg dana odlično...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    Godinu i pol dana stari Desire (vjerojatno prva serija koja je došla do das (u VIP) ), korišten u stvarno svakakvim uvjetima, bez ikakve zaštite, a nije imao nikakvih problema... radio je od prvog do zadnjeg dana odlično...
    Pa rade i Sensationi. Radi i dalje odlično, nije da mu to malo prašine smeta. Ljudi smeta jedino zbog estetike. U korištenju se ni ne primjeti.
    Također, i na Desireu, i na Magicu isto se prašina pojavila.

Slične teme

1. [HTC HD2] rasprava, komentari, pitanja...
    By yager in forum Windows Mobile
    Odgovora: 1157
    Posljednji post: 16-02-2013, 12:50
  2. Odgovora: 211
    Posljednji post: 21-04-2012, 13:52
  3. Odgovora: 94
    Posljednji post: 21-04-2012, 13:50
  4. Komentari, rasprava... na temu 'Slike forumaša'
    By whiteboy in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 721
    Posljednji post: 30-07-2007, 10:39
  5. PRISON BREAK (zakon braće) - komentari, rasprava...
    By wildbabe in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 28-01-2007, 22:25

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove