Ljudi,

Evo mene opet na forumu,nakon dugo vremena.Procitao sam cijelu temu pa reko da podjelim svoja iskustva sa Sensationom.

Kupljen u 8 mj u Vipu,taman kad je izasao.Prije njega sam imao wannabe smartphone Nokiju 5230.Prvi dojmovi su izvrsni iako sam se dvoumio izmedu DHD ,taman kad je trebalo naruciti mob,Sensation je dosao i odluka je bila jasna.

Osobno mi je malo tesko koristit mob sa jednom rukom,zbog njegove velicine,tu mislim na potezanje gornjeg izbornika.

Sa prašinom ispod ekrana nemam problema,valjda zbog serije koja je dosla u RH.Ekran se dosta prlja,sto je i normalno jer nemam foliju niti ju mislim stavljat jer pazim di stavljam mob i ekran se ne grebe lako tako da je to plus.

Pao mi je na placice iz ruke,aluminijsko kuciste je odradilo svoje ,sitna ogrebotinica sa strane nista strasno.

Kupio sam Anker 1900mAh bateriju sa Amazona,i toplo ju preporucam svima.Jednom kada se formira,drzi jedno 30% dulje nego originalna,dobije se i zidni punjac sa njom tako da je zgodno imati dve baterije kada ides na put recimo.

Zanima me par stvari:

1)Kako ste se uspjeli regati na HTC sence,meni javlja region problem

2)Dali radi brze kada ga rootaš

3)Originalne slusalice su koma,citao sam na XDA forumu sta naruciti,pa me zanimaju vase preporuke za slusalice u uho..

Ako netko ima pitanja...stojim na raspolaganju