Ja sam pisao Customer Service-u ovdje http://www.htc.com/europe/contact/ i cekas da ti se javi njihova podrska. Kazes sto se dogadja s telefonom i koji je sluzbeni servis gdje ti nosis svoj uredjaj. Njihovi tehnicari prvo tvoj napisani problem i zelju par dana realiziraju i kontaktiraju nas servis. Nakon toga moras cekati par dana da ti odobre i da uredjaj dodje i agrammservis. Ja sam dobio jucer novi 5mjesec 2011 i za sad je sve ok. Neznam koji je datum proizvodnje bio onaj prosli uredjaj, mislim stariji. Prasina se nemoze cistiti na ovom jer se zavlaci ispod ekrana koji je zaljepljen i to bi znacilo sve samo ne napraviti dobar posao.Vidjet cemo kako ce biti s novim.
Za sad prasine nema. No bugovi su i dalje prisutni i na ovom novom. Primjeri: skinuti wallpaperi s htc huba neshvatljivo se obrisu i nestanu, najcesce vadjenjem baterije, htc likes radi samo na engleskom jeziku, na hrvatskom mikaze da se aplikacija iznenadno zaustavila. Takodjer skinute karte s locationsa nije moguce maknuti na hrvatskom izborniku jer se aplikacija locations srusi ili prestane radit. Isto je i s aplikacijom tj pluginom LinkedIN za htc Sense kad se ide na nju i pritisne details- ako izbornik nije na engleskom prestane radit ili se srusi. Mene zanima zbog cega iste nerade ako nisu na engleskom izborniku??

Bookmarks