Prikazujem rezultate 1 do 25 od 495

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    Samsung S25
    Operater
    091
    Godina
    44
    Bodovi
    15.177
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.177, Nivo: 29
    Bodovi: 15.177, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 99,5%
    Ukupna aktivnost: 99,5%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam pisao Customer Service-u ovdje http://www.htc.com/europe/contact/ i cekas da ti se javi njihova podrska. Kazes sto se dogadja s telefonom i koji je sluzbeni servis gdje ti nosis svoj uredjaj. Njihovi tehnicari prvo tvoj napisani problem i zelju par dana realiziraju i kontaktiraju nas servis. Nakon toga moras cekati par dana da ti odobre i da uredjaj dodje i agrammservis. Ja sam dobio jucer novi 5mjesec 2011 i za sad je sve ok. Neznam koji je datum proizvodnje bio onaj prosli uredjaj, mislim stariji. Prasina se nemoze cistiti na ovom jer se zavlaci ispod ekrana koji je zaljepljen i to bi znacilo sve samo ne napraviti dobar posao.Vidjet cemo kako ce biti s novim.

Za sad prasine nema. No bugovi su i dalje prisutni i na ovom novom. Primjeri: skinuti wallpaperi s htc huba neshvatljivo se obrisu i nestanu, najcesce vadjenjem baterije, htc likes radi samo na engleskom jeziku, na hrvatskom mikaze da se aplikacija iznenadno zaustavila. Takodjer skinute karte s locationsa nije moguce maknuti na hrvatskom izborniku jer se aplikacija locations srusi ili prestane radit. Isto je i s aplikacijom tj pluginom LinkedIN za htc Sense kad se ide na nju i pritisne details- ako izbornik nije na engleskom prestane radit ili se srusi. Mene zanima zbog cega iste nerade ako nisu na engleskom izborniku??
    Zadnji uredio Zrmi : 13-11-2011 u 19:39

Forumaš Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2011
    Mobitel
    HTC Sensation
    Operater
    Vip
    Bodovi
    1.960
    Nivo
    10
    Bodovi: 1.960, Nivo: 10
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ljudi,

Evo mene opet na forumu,nakon dugo vremena.Procitao sam cijelu temu pa reko da podjelim svoja iskustva sa Sensationom.

Kupljen u 8 mj u Vipu,taman kad je izasao.Prije njega sam imao wannabe smartphone Nokiju 5230.Prvi dojmovi su izvrsni iako sam se dvoumio izmedu DHD ,taman kad je trebalo naruciti mob,Sensation je dosao i odluka je bila jasna.

Osobno mi je malo tesko koristit mob sa jednom rukom,zbog njegove velicine,tu mislim na potezanje gornjeg izbornika.

Sa prašinom ispod ekrana nemam problema,valjda zbog serije koja je dosla u RH.Ekran se dosta prlja,sto je i normalno jer nemam foliju niti ju mislim stavljat jer pazim di stavljam mob i ekran se ne grebe lako tako da je to plus.

Pao mi je na placice iz ruke,aluminijsko kuciste je odradilo svoje ,sitna ogrebotinica sa strane nista strasno.

Kupio sam Anker 1900mAh bateriju sa Amazona,i toplo ju preporucam svima.Jednom kada se formira,drzi jedno 30% dulje nego originalna,dobije se i zidni punjac sa njom tako da je zgodno imati dve baterije kada ides na put recimo.

Zanima me par stvari:

1)Kako ste se uspjeli regati na HTC sence,meni javlja region problem

2)Dali radi brze kada ga rootaš

3)Originalne slusalice su koma,citao sam na XDA forumu sta naruciti,pa me zanimaju vase preporuke za slusalice u uho..

Ako netko ima pitanja...stojim na raspolaganju

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao luka_d Pregledaj post
    2)Dali radi brze kada ga rootaš
    Nema veze jedno s drugim. Rootanje samo po sebi ne donosi apsolutno nista osim otvorenih mogucnosti.
    DOBRO se educiraj o tome prije nego se upustis u bilo sto, da ne bi zavrsio kao neki ovdje na forumu.

Forumaš Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2011
    Mobitel
    HTC Sensation
    Operater
    Vip
    Bodovi
    1.960
    Nivo
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ravilov Pregledaj post
    Nema veze jedno s drugim. Rootanje samo po sebi ne donosi apsolutno nista osim otvorenih mogucnosti.
    DOBRO se educiraj o tome prije nego se upustis u bilo sto, da ne bi zavrsio kao neki ovdje na forumu.
    Budem jos malo procitao o tome prije nego se odlucim.
    Danas sam uzeo ove slusalice...kritike su poprilicno razlicite...dojmove javim kada stignu

http://maximoproducts.com/imetal/iP-HS5.php

Slične teme

1. [HTC HD2] rasprava, komentari, pitanja...
    By yager in forum Windows Mobile
    Odgovora: 1157
    Posljednji post: 16-02-2013, 12:50
  2. Odgovora: 211
    Posljednji post: 21-04-2012, 13:52
  3. Odgovora: 94
    Posljednji post: 21-04-2012, 13:50
  4. Komentari, rasprava... na temu 'Slike forumaša'
    By whiteboy in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 721
    Posljednji post: 30-07-2007, 10:39
  5. PRISON BREAK (zakon braće) - komentari, rasprava...
    By wildbabe in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 28-01-2007, 22:25

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove