Mrak je program!!!!
Izvrstan program za editiranje seemova, gain_tablea, web sessiona (unlock), custom tema, spcolor i mma fajlova. Program uključuje i hex editor, easy picture editor, jad generator i opciju za repariranje PST drivera na Win XP (nisam probao).
Možete ga skinuti OVDJE
Da, besplatan jei "težak" oko 1Mb.
Mrak je program!!!!
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Skinuo sam program i čini mi se da ima punooo opcija za čačkanje,ali ima i jedan problemčić: moju e550 ne prepoznaje. Ima li netko ideju šta činiti? Imam Windows 2000 Prof i svi ostali programi za moto rade.![]()
Sto jedan glup pokida sto pametnih ne popravi
Program je super!!!![]()
Stari, ne kužim, kako misliš ne prepoznaje? Seemove skidaš sa moba s P2K na comp, editiraš ih SeemPlayerom i dižeš opet sa P2K na mob. Nema SeemPlayer što prepoznavati. Istina da je pisan koliko sam vidio za v seriju, ali ako su semovi sa e550 isti (ili slični), a spomenuto je već negdje da jesu, onda ne vidim problem.Izvorno postao vvidak11
Ok to kužim, ali u donjem lijevom kutu ima gumb "Connect Phone" koji je disejblan, pa sam mislio da se može direktno skidati seemove i editirat ih,pa ih iz istog programa vratit nazad. Al,nema frke može i zaobilazno![]()
A to, onda ne prepoznaje ni moj mob.![]()
Izvorno postao boombadill
ta opcija ti uopće ne treba, koristim player već neko vrijeme, nikad nisam ušao tim putem, a k tome tada ti zapisuje *.seem.backup fileove bezveze negdje u mob
Je, znam, nisam ni imao potrebu za tom opcijom. Vvidak11 je pokrenuo to pitanje, ne ja.
Zadnji uredio boombadill : 14-12-2004 u 13:58
Moja duboka isprika ( znate kako je kad čačkaš po mobu tijekom radnog vremena, nikad neznaš s koje strane će poglavica naić ).
Uzgred>
Inovator jesi ti uspio šta s color schemama ( tj. skinovima) i temama?
s color schemama nisam ništa radio, skinove sam probao staviti, imam par novih kojih nema na E550 (npr. Silver), no jednostavno ne možeš ih staviti, barem ne preko kabla. kreiram dir, postavim fileove, no mob ih ne kuži. čitao sam da jednostavno software ne da pristupat direktorijima koji su kasnije kreirani, a čini se i da jest tako.Izvorno postao vvidak11
teme bacaš preko BTa, fora ona OBEX PUSH, drukčije ne ide, mada si bolje stavim sam sliku, screensaver i bok. ako uspijem štogod riješit s skinovima, javim ti, zasad je takva situacija. ako ti trebaju ti dodatni skinovi, javi mi, pošaljem ti na mail, imam ga
Ajde molim te pošalji te skinove što imaš. A jesi probao obrisat koji skin ( npr.onu debilanu T-Mobile), pa umjesto toga uploadat drugi?
jesam, nije baš pametno, jer iz nekih nepoznatih razloga, izgubiš dio ikona...pretpostavljam da postoje negdje nešto što određuje koji točno fileovi moraju postojati u skinu, pa ako ih nema, eto problema.Izvorno postao vvidak11
poslat ću ti ih u toku večeri
A jel' netko probao podmetnut umjesto THT skina svoje fileove? Ono, ostavit ista imena, samo pregazit postojeće sa svojima? IMO, to bi moralo radit
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
teoretski bi trebalo, da!Izvorno postao BlueDevil
ali *.ski file diktira sve. upravo radim na uploadanju jednog skina. uglavnom, nemoguće je kreirat novi direktorij za skin, mora se postavit u već postojeći!
inače i pozicija ikona se nalazi spremljena u *.ski fileu npr.
id=562,563,564,565 4 označava točnu poziciju ikone na ekranu.
kažem, istražujem ovo, čini se dosta zamorno, ali recimo skužio sam kako recimo promjenit boju skina (na V525 su to one color schemes, a ovdje je implementirano u skin).
neću više ništa pisat o tome, dok ne budem mogao napisat sve točno i pouzdano, zasad je sve u povojima
OVAKO 2 DEFINITIVNA I KONAČNA ZAKLJUČKA:
1.NIJE MOGUĆE KREIRAT FOLDER U MOBITELU, ODNOSNO MOŽEŠ GA KREIRAT, NO ON JE NEVIDLJIV, JER GA NE VIDI STACK POINTER U EEPROMU MOBITELA! ZNAČI, ĆORAV POSAO.
2.SKIN SE MOŽE POSTAVIT, TEMELJEM 1.ZAKLJUČKA SAMO U VEĆ POSTOJEĆI, ZAMJENOM FILEOVA I TO *.ski i SLIJEDEĆA TRI. OSTALI FILEOVI SU IKONE. PRI IZMJENI FILEOVA, NOVI UZIMAJU IME VEĆ POSTOJEĆIH.
preporučam na E550/V550 mjenjat skin "neon", s ostalim nastaju problemi. trenutno radim na izmjeni ikona, stavljam ikone iz .png formata. uspio sam par izmjenit, ali komplicirano je i vremenski zahtjevno, a iskreno i ne da mi se. no, s vremenom i s voljom budem.
napomena:pažljivo s igrom sa skinovima, jer u slučaju zajeba, imat ćete potpuno crn ekran (empirijski dokazano), te nećete moći vidjet ama baš ništa na ekranu! možete pretpostavit kako se onda snalazi po mobitelu:-)
pozdrav
Ajd molim te Inovator postaj mi onaj silver skin koji si rekao da imaš,ako ti nije preteško.
Izvorno postao vvidak11
hm, ako se ne varam, ranije ovaj tjedan sam ti poslao zipane skinove na
vanja.vidakovic@vk.t-com.hr?
živio
@Inovator
Ja ne dobih ništa,ajd molim te umjesto t-com udri po htnet,jer još koristim htnet.
Izvorno postao vvidak11
t-com ti je sigurno uključen kao default mail, a htnet se vodi kao dodatni besplatni. evo poslao sam ti još jednom...![]()
@Inovator
Dobio skinove,a sad budi " drug " pa reci jel mogu iz T-Mobile skina izbrisat onaj .ski i slijedeća 3 pa mu podmetnut ove koje si ti poslao ili ...???? ( imam 27 upitnika iznad glave a ne mili mi se black scrren)![]()
Izvorno postao vvidak11
možeš, neće biti negativnih posljedica, ali ni željenog rezultata. probaj
A jesi li kako postigao dotični željeni rezultat????
Bookmarks