baterije ... Se x10 mini pro , puna 2 dana korištenja (poruke,pozivi (oko 1h vremena svaki dan),surfanje,3g off),Samsung 7 ravno 1 dan - ujutro sa punjaca dole i taman do navecer (poruke,pozivi (oko 30 minuta svaki dan),surfanje,push e-mail,3g off) s time kad iskljucim push i smanjim surfanje cak izdrži 2 dana , ipak je to "veliki" ekran. ... igre ... ima zgodnih naslova tipa NFS:undercover,Assassins creed,Fruit ninja itd. i sto je najbolje sve su xbox live pa dobijes nesto slicno kao game centar na iphone-u no tu ide glavni problem nema legalnog nacina da instaliras full igru tj.da ju kupiš nego je možeš jedino isprobat (try) :-( a da i možemo kupovat , "veliki div" je stvarno shvatio market ko market i cijene su paprene (onako po HRV standardu) , od besplatnih nema ništa posebnog (tu i tamo koja da ubiješ vrijeme) ... no sve se to mjenja kad ga jailbrek-as (tad možeš skinut apsolutno sve aplikacije sa marketa + dodatno još neke zgodne stvari , tipa - ikonice tj.hubove za ukljucivanje/iskljucivanje wlan-a/plavog zuba/3g itd.) postupak je dosta jednostavan ali sve na svoj vlastiti rizik radiš ... surfanje ... pošto sam ga uspoređivo sa iphone-om 4 (jer sam biro između ta dva uređaja), tu je normalno izgubio jer sam na iphone-u imo ios 4.3.1 koji ima ovaj novi java script engine nadograđen , pa i nije bila neka poštena borba ... u usporedbi sa x10 mini pro ... tu su negdje , no primjeti se da je omnia za tu sekundu sporija ... svjetlosni indikatori ... Samsung 0 dok SE ima indikator kao skoro svaki android...zvucnik...oba dva imaju jako dobre zvucnike s time moram priznat da samsung po meni ima cak i boljeg nego iphone 4 i nešto se glasnije cuje nego x10 mini...slušalice...oba dva modela dolaze sa "in ear" slusalicama a kvaliteta ipak ide na stranu SE-a ... cuje se nešto bolje/kvalitetnije ali samsung također nije loš no moram priznat da je ipak SE tu ponu bolji

Odgovori uz citat
Bookmarks