evo ti onda info iz prve ruke (pošto omniju imam a x10 mini pro ima moj brat)
x10 mini pro
-cuj nije loš,u t-mobileu odmah dolazi sa 2.1 (tako da nemaš neke muke po tome),cini se malim ali nije toliko , onako taman.Android je jedina prednost koju dajem mini pro-u,onako sam znas sve prednosti i nedostatke androida ono što mogu rec da sve radi kako treba i to dosta fluidno (SE je dobar posao napravio sa svojom mini serijom) kažem ako ti ne smeta velicina jako dobar uređaj + još dobis jako dobar auto stalak i moram priznat jako dobru opremu sa njime,slide je ok,tipke su nešto manje ali cisto ok kad se priviknes,sama izrada nije nešto posebna ali je bolje nego kod vecine (razmazila me je omnia),ukratko prolazna ocjena
Samsung omnia 7
što se tice hardwera tu je daleko ispred x10 mini pro (ekran,kvaliteta izrade itd.) e sad što se tice samog os-a,nažalost ima djecjih bolesti i stime se moram složit sa kolegom @irmascher .... od kud da pocnem...navigacije jedino preko bing maps,nisam siguran da li postoji bolje rjesenje (barem ga ja nisam našo na uk marketu) jer nama nije dostupan market tj.za sad možemo jedino skidat besplatne aplikacije sa dostupnih marketa (no veliki div obecaje HRV market) ... vec sam spomenu neke stvari koje me smetaju pa pogledaj na topic http://cafe.mobil.hr/threads/71521-i...amsung-omnia-7 ... aplikacije (nema ih puno tj.lažem vecinu ces ih nac koje ti trebaju tipa:facebook,youtube,twitter,ebay itd.) i moram priznat da su odlicno napravljene tu nema dileme,niti jedna aplikacija koju imam ne steka ni 5% (sam market kojeg spominjem u gornjem linku tj.topicu je sasvim druga prica) ... e sad jedan problem a to je nadogradnja samog os-a (windows update) to ti ne ide tako olako kako se cini tj.nije globalni update vec microsoft u suradnji sa davateljima usluga izadje update tako da ce se HRV korisnici nacekat NoDo update i njegovih znacajnih nadogradnji,sam os je jako dobro napravljen i ima velikog potencijala da bude jednog dana top ... sve u svemu ako mene pitaš bolje uzmi omniju ako ništa drugo kasnije ces dobit nešto više "para" za nju i moci ces onda uzet bilo koji android pa cak i mini pro
p.s.
imo sam viška vremena pa evo "live fotke" da vidiš okvirno velicine (zanemari screen protector na samsung-u jer mi jos nije stigo orginalni screen protector za njega pa od galaxy s taman je poslužio)
![]()

)

Odgovori uz citat
Bookmarks