Poz, malo se bolje pozabavi sa Wifi-em jer sam i ja imao sličan problem u početku dok nisam nadošao..... detaljno pređi postavke i podesi, ovako je kod mene:
Tele2 mreža
Data services: ON
While roaming: Off
Network selection mode: auto.
onda si upali Wifi i na mobu i na ruteru pa preskeniraj mrežu, morao bih ti naći, kada nađe odbaci opciju uparivanja pinom i prelaziš na Security Type-pre shared key. Tu ukucaš svoj pas od rutera za Wlan i samo klikaš yes, ako i to ne uspije logiraj se na stranicu od rutera i pronađi mob. uređaj pod postavkama, tj. probaj podesiti pod Wlan da ruter automatski doda uređaje i spremi.
Što se tiće Bluetootha.... čitao sam svuda i sam primjetio da je on vrlo mušićav kod BBa.... s nekim se hoće upariti s nekim se neće.... sve ovisi od aparata.... neka te ne sjekira to.
Podatkovni promet npr. kod mene na tele2 nije moguće instalirati automatskim putem jer tele2 nema to u pripremi za BB jedino se može ručno, pokušavao sam i nisam uspio ali sam naletio na nekom forumu da je jedan lik uspio i veli da se moraju imati instalirane service books za to.... da ne duljim.... i ne treba mi kad imaš Wifi na svakom koraku.... vjerujem da je ista stvar i sa Bonbonom, riješi si Wifi i mirna Bosna.
ako uspiješ riješiti nećeš se odvojiti od tog moba, jer je predobar i imaš hrpu aplikacija koje su vrlo dobre... npr radio player, koji mi radi a da se i ne povežem na wifi... pa čak i Bolt preglednik.... na koju foru ne znam..... živio!

Bookmarks