Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 21 od 21

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @tetronic fala na savjetu ali kako ti je reko kolega @dorian_gray vec sam si ostavio Samsunga i nije mi zao,dalje skidam kapu iphoneu na svemu ali vec su pomalo dosadni sa jednim te istim operativnim sustavom vec kroz 3 generacije iphone-a,ovo je stvarno ugodno osvježenje (i bolje mi je sjeo nego android makar i on ima svoje prednosti) a i moram priznat da je sam koncept od "velikog diva" dobro pogođen i svakako bi preporucio omniu bilo kome (makar ima tih sitnih djecjih bolesti ali zivim u nadi da ce doc do nas sluzbenim putem ta ocekivana nadogradnja jer ovo sto je preporucio @dorian_gray je maknuto sa web-a jer je uzrokovalo probleme sa svim uredajima jer se vise niti jedan uređaj nije htio nadograditi sluzbenim putem vec se sve trebalo nadalje radit preko tog programa koji je opet ovisan o njegovom kreatoru da ga nadograduje)
    ***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Apr 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav, opet ja
    Kako da izgasim music player? :S Jedini način da prekinem pjesmu jest da je pauziram, ali onda mi stoji u vrhu ekrana naslov pjesme :O

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. iPhone 3 GS ili Samsung I8000 Omnia II?!?
    By MobiFREAK in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 22-07-2009, 10:44

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove