= Citat = Izvorno postao golda-meir Pregledaj post
Pozdrav, zanima me koliko je spor internet, jer mobitel kupujen uglavnom zbog interneta i aplikacija, dobro ne toliko zbog aplikacija. Istraživao sam na internetu i vidio sam "trgovina aplikacijama (Market) nije podržana za Hrvatsku" da li se aplikacije mogu naći ilegalno na internetu?
ma gle nije toliko spor (ja sam ga uspoređivo sa iphone-om i to 4, sto dakako nije bila poštena borba jer je iphone imo 4.3.1 sa nadograđenim java scriptom , no pošto je bio izbor između ta dva , pa sam sukladno s tim i naveo to kao nedostatak) sad kad ga koristim , ajmo rec kao glavni mob moram priznat da je surfanje web-om na nivou i da dosta fluidno radi ... nadalje ... tako je market nije podržan za HRV (bit ce ali ima jos do toga) nema potrebe za ilegalnim jer se prijavis na drugi Market i sve radi kako spada osim sto ne mozes kupovat aplikacije vec ih možeš samo probat i normalno skidati besplatne (no kad spominjes ilegalu ima nacin ali nije moja preporuka jer , to malo sto sam proucio ima dosta problema sa uređajima koji su sim lock na jednu mrežu , za više infromacija potraži na XDA forumu pod wp7 jailbreak) ... nadalje ... neki nedostaci
-problem sa ussd code-om (primjer - sa mpay uslugom (PBZ))
-kamera ne pamti tvoje postavke koje si prethodno postavio (postavis postavke i ako se vratis recimo odgovorit na sms pa ponovo nastavit slikat on tj. wp7 automatski vraca postavke na default)
-ponekad se sam os ponasa vrlo "lagy" bez obzira što sve "uber" brzo radi (nije cesto ali mu dođe - blokira market,ne pokrece igru/aplikaciju)
-problem sa marketom koji je gore spomenut
-opcenito problemi sa samim wp7-
-No system-wide file manager
-No Bluetooth file transfers
-No USB mass storage mode
-Limited third-party apps availability
-No Flash or Silverlight support in the browser
-Too dependent on Zune software for file management and syncing
-No video calls
-New ringtones available only through the Marketplace
-Music player lacks equalizer presets
-No multitasking
-No copy/paste
-No DivX/XviD video support (automatic transcoding provided by Zune software)
-No sign of free Bing maps Navigation so far
-No internet tethering support

p.s.
nisu to neki problemi (sa svime se da živjet) , ako hočeš probat nešto malo drugacije,posebnije pravac wp7 ... ako hoces aplikacije iphone ... ako hoces modificirat/mijenjati i normalno imati sve free onda pravac android