Evo da pokrenom jednu raspravu,zanima me vaše mišljenje kojeg da si ostavim,omniju ili iphone.Nikako da se odlucim ... kod iPhone koristim gotovo sve funkcije i stvarno sam zadovoljan (sve radi kako je i zamišljeno i to jako fluidno), no zaželio sam se promjene jer mi je vec dojadio iPhone , a još kad ga vidim tj.da ga ima svaka druga osoba (dobro nemaju svi 4 ali poanta stoji) nekako mi je igubio taj sjaj koji je imo kad je došo 2008 , tad je bio poseban a sad kad ga je i vip dobio ... nekako nije više to...dok omnija tj.windows mobile 7 ima dosta slicnu filozofiju kao ios i moram priznat da neke stvari cak ima i bolje napravljeno po meni , samo jedan veliki nedostatak je market koji me je razocaro ... e sad nisu u pitanju aplikacije (sve sto meni treba onako ima , osim ljutih ptica :-( ) vec koliko sporo mu treba da ocita tj.prikaže aplikacije kod scrolanja , bi rekli jako je "lagy" i to me stvarno smeta jer imajuci na umu koliko to dobro funkcionira na ios-u i na androidu jednostavno mu nisam mogo dati na tom dijelu prolaznu ocjenu i web surfanje koje je stvarno sporo do boli ali ovo ostalo me je jako iznenadilo koliko je fluidno i tu ima više nego prolaznu ocjenu + ima taj "wow" faktor kojeg je imo iphone kad je doso 2008 pa cak i 3gs 2009 pa ukratko po vama kome dati šansu tj. vaši osobni stav o svakom uređaju

Odgovori uz citat

Bookmarks