Jesi se možda sa symbianom spajao s nekim alternativnim browserom (Opera, Bolt,..) a ne s onim ugrađenim?
U vezi besplatnog tomato facebooka. Na SE mi je besplatan, a na symbianu je nepodržan i placa se promet.
Kad se spojim sa symbiana na stranicu o.facebook.com piše da ne podržava..niej mi jasno..i što je gore skine mi 10-50lipa!
na oba moba koristio sma atomatske postavke..s tim da sam na SE dobio postavku ''Start'' a na symbianu postavku ''tomato''.
zna li tko u cemu je rijec?
zzzzzZ
Jesi se možda sa symbianom spajao s nekim alternativnim browserom (Opera, Bolt,..) a ne s onim ugrađenim?
Spajao sam se iskljucivo ugradjenim web browswerom. Ne znam zbog cega zahebava? Da li vama normalno radi na symbianu?
zzzzzZ
ja imam nokiu 5130 i tomato karticu...i dobio sam obavijest od tomata za besplatni facebook ali mi ne želi ući preko nijenog preglednika...da li možda ima neki default browser da se skine na mobitel jer mi je ovako preskupo odlaženje na facebook
odkad postoji 0.facebook.com.... imao sam dvije symbian nokije, htc touch hd..svi su imali postavke koje je operater slao... i uvijek se je lova skidala... a kad koristim dummije, nikad mi s ene skida.. wtf!
zzzzzZ
Bookmarks