Zani ma me koji mi je digitalac najbolje kupiti do 800kn.
Sluzio bi mi turistički, veličina, izgled i težina mi nisu važne, uglavnom samo kvalitete aparata i slike
Zani ma me koji mi je digitalac najbolje kupiti do 800kn.
Sluzio bi mi turistički, veličina, izgled i težina mi nisu važne, uglavnom samo kvalitete aparata i slike
Za taj iznos nema prevelikih razlika medju modelima...manje vise odes i kupis sto nadjes a da nije bas sad Benq ili Thompson.
Moja preporuka su:
1. Sony DSC W510
2. Fujo AX280
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
što misliš o olympus fe 5020, znam da je iznad 800 ali nema veze i drugo pitanje j što mi je najvažnije gledati kad kupujem te jeftine aparate do 1500 kn za komercijalnu upotrebu.
Unaprijed hvala
Ako idemo na veci iznos moj odabir bi bio:
1. Sony DSC W320
Stvari koje ti je bitno gledati su sample fotografije na web - u to ti je najbitniji putokaz pri kupnji (po mome misljenju) u ovoj klasi (a i opcenito). Sve ostaloti je manje vise vrlo, vrlo slicno od modela do modela u toj klasi tako da tu ne mozes puno promasiti (baci oko na kolicinu optickoga zooma, eventualno velicinu display - a i njegovu rezoluciju i ako ti je taj parametar bitan kvalitetu u kojoj moze snmati video clip - ove).
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks