Prikazujem rezultate 1 do 25 od 32

Hybrid View

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    40
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @banzek: Samo jedan kratki offtopic, kakve su šanse da svoj rječnik integriraš u HTC IME mod tipkovnicu? Već dugo vremena tražim tu tipkovnicu s hrvatskim rječnikom, ali bez uspjeha. Ako je nisi probao, isprobaj, pogledaj settingse. Plus što ima opciju da ne dozvoljava unos unaprijed definiranih znakova (npr palatala) u SMS aplikacijama što vjerujem da mnogima fali kod stock tipkovnice. Sori za off, samo kratko da/ne

Ps: vidim da ti spajaju uzastopne postove. Čisto savjet, odgovaraj uz multiqoute umjesto pojedinačno svakome Kutgw!
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Forumaš Postignuća:
    Veteran100 Experience Points5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Bodovi
    7.836
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.836, Nivo: 21
    Bodovi: 7.836, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao playlet Pregledaj post
    Hvala! Tipkovnica je super.
    Jel se može ta opcija dijakritika u poputima staviti kao izbor u aplikaciji? Bilo bi super da se unutar jedne aplikacije može odabrati želim li dijakritike skrivene/prikazane u layoutu.

Edit: I izbor QUERTY/QUERTZ za hrvatsku tipkovnicu bi bio dobar. Nadam se da nisam prezahtjevan
    Što se tiče dijakritika, malo sam isprobavao i mozgao i zaključio da je layout s dijakriticima ipak najbolji, iako je zgusnut.
    Prednosti sam već naveo - čim baciš oko na layout, znaš da si u .hr modu, najviše je u duhu drugih lokalizacija, a i brže je. Tko želi tipkat bez kvačica sa širokim tipkama, nek si prebaci na englesku tastaturu. I tako mu rječnik nije neka sreća tada, jer ne može koristiti kvačice.
    To će doć u slijedećoj verziji.

Nikakvim dodatnim opcijama se ne mislim baviti. Ovo je samo lokalizacija Gingerbread aplikacije.
    Za ove stvari koje bi htio pogledaj si npr. SmartKeyboard Pro, Multiling i sl.

= Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    @banzek: Samo jedan kratki offtopic, kakve su šanse da svoj rječnik integriraš u HTC IME mod tipkovnicu? Već dugo vremena tražim tu tipkovnicu s hrvatskim rječnikom, ali bez uspjeha. Ako je nisi probao, isprobaj, pogledaj settingse. Plus što ima opciju da ne dozvoljava unos unaprijed definiranih znakova (npr palatala) u SMS aplikacijama što vjerujem da mnogima fali kod stock tipkovnice. Sori za off, samo kratko da/ne

Ps: vidim da ti spajaju uzastopne postove. Čisto savjet, odgovaraj uz multiqoute umjesto pojedinačno svakome Kutgw!
    Kad smo već kod toga, imaš i SmartKeyboard Pro, koji je vjerujem vrlo sličan HTC IME modu, a ima hr rječnik.
    Al nije mi u tome fora. Fora mi je napravit lokalizaciju official verzije. Pa bar da uđe u Oxygen ROM

Ali, za sada se ne bih bavio nekakvim modovima. Imam još ideju - dvije kako dopeglati predikciju rječnika, a onda možda bacim oko. Čuo sam za taj mod, al fora mi je stock trenutno. Oxygen ftw!

A to mi modovi spajaju?
    Sorry modovi, nisam ja neki forumaš...
    Fala za tip.

Slične teme

1. hrvatska tipkovnica za android
    By shilev in forum Android
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 09-04-2011, 18:47
  2. Gingerbread (v2.3) dolazi
    By pajo2 in forum Android
    Odgovora: 53
    Posljednji post: 27-02-2011, 00:59