Poštovane forumašice i forumaši,
nakon podosta vremena otkako je ugašen oglasnik u sklopu ovog foruma, predstavljamo vam dedicirani forum kojemu je primarna i jedina svrha oglašavanje.
Forum je dostupan na adresi:
http://oglasnik.mobil.hr/
Sretna prodaja/kupnja![]()
Želio sam samo pohvaliti ponovno vraćanje oglasnika. Ne bih volio da ovo postane novi "plavi" ili "njuskalo" gdje preprodavači stalno prodaju i nude neke mobitele, ali je zgodno da forum ima i tu funkciju. Vecina clanova koji ovdje imaju neki staz uzivaju medjusobno povjerenje (barem donekle, odnosno, vise povjerenja nego što postoji medju nepoznatima na npr. Njuskalu. Mislim da je to i najveća prednost ovakvog oglasnika.
Također, ne vidim razlog zasto je oglasnik morao biti na posebnoj domeni. Funkcionalnije bi bilo da je to samo jedan (istina malo razgranatiji i veći) podforum.
oglasnik je napravljen kao odvojeni forum koji je isključivo vezan za oglase a ovaj forum je tematski forum u kojem nema mjesta za oglase jer smetaju normalnom radu foruma![]()
malo offtopica...ja sam jucer mislio da je u pitanju prvoaprilska sala..(mada mi je bilo malo glupo da je netko ulozio toliko truda u salu, ali sta znas koliko je nekima dosadno
)
cvita
jednom rječju : super !
Ne znam tko je pisao status, ali je nepismeno napisao. Čisto da skrenem pažnju da to ispravite. Meni je odmah upalo u oko.
prodati, kupiti ili mijenjatiDragi forumaši, 1.4.2011. otvoren je ovaj oglasnik pa samo navalite ako imate što za prodat, kupit ili mijenjat
u sve 3 riječi nedostaje slovo i.
hvala, ispravio sam, moja greška![]()
Meni se događa da, ako ostavim Oglasnik u otvorenom prozoru i nakon sat-dva idem na refresh, traži me ponovo unošenje Nicka i lozinke dok na mobil.hr forumu pamti normalno. Ne znam kad sam se zadnji put logirao na forum.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Jesi stavio kvačicu pri unosu korisničkog imena i lozinke da ti pamti login podatke?
zar se i to desilo![]()
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
osla baba s kolacima :/ u ovom slucaju cak ne vrijedi niti ona stara "bolje ikad nego nikad"
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
oglasnik na ovom forumu je u svoje vrijeme bio #1 oglasnik za mobitele u hrvatskoj, sad nece imati vise od 10 topica tjedno.
dovoljno objasnjeno?
jasno mi je tvoje mišljenje ali o tome da će biti opet #1 možemo krajem godine pričati![]()
Oglasnik, kojeg smo ukinuli bio je broj jedan zbog preprodavača i gušio je ostatak foruma. Vidljivo je sad da smo ga trebali ukinuti jer forum nije propao, kako su to neki predviđali, nego je napredovao.
Novi oglasnik je tek zaživio i bilo bi glupo očekivati da bude odmah broj 1. Uostalom, zašto bi uopće morao biti broj jedan. Treba ga gledati više kao servis koji je članovima na usluzi, a što se tiče prometa, pa nema norme koliki promet treba biti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...dijelim Sljakinu izjavu...to sam i ja htio napisati ali...nisam stigao...drago mi je da smo se riješili preprodavača , i bolje da ima 10 tema mjesečno nego 10 u satu - a sve preprodavači...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Stavio sam oglas tamo,sad mene zanima.... u slučaju da netko odgovori na moju temu ili mi pošalje PM, da li ću ovdje(na cafe.mobil.hr forumu) biti obaviješten o tome (u inboxu ili pretplatama na teme) ili se moram tamo ulogiravat da provjerim?
Moraš se tamo ulogirati.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
forumi su u potpunosti odvojeni osim logina i sifre tako da poruke s oglasnika moras tamo pratiti. ukljuci si dobivanje obavijesti o privatnin porukama na e-mail pa ces uvijek znati jel ti netko poslao poruku
tek sad skužio da opet ima oglasnika,čestitke!
ovo da se moze odabrat uredjaj pa se dobe svi podaci i video u oglasniku je genijalna ideja,svaka čast!
želim svima uspješnu prodaju i kupovinu![]()
gidi jap!
Bookmarks