= Citat = Izvorno postao smogovac Pregledaj post
imao oba 3 mj,na kraju ostavio ipak i4..
zasto?bolja kamera(snimanje i fotkanje) , bolja izrada,bolje lezi u ruci,ne zbrejka se gotovo nikad,nema bugova,definitivno bolja baterija kao i ekran,iako je osjetno manji..
desire hd ima veci ekran i andorid(koji na njemu perfektno radi,ali opet ne tako kao ios)
dhd mi je naj mob sa andoridom kojeg sam imao,ali nakon nekog vremena splasne odusevljenje i pocnu sitnice zivcirat,skripanje poklopca za bateriju,velik je i dosta ga je nezgodno drzati u ruci i pokretu i tipkat+doslovno sam pazio sta radi na njemu da bateriju ne potrosim,koja je katastrofa +kamera je srednja zalost u vecini slucajeva...
E vidiš, meni se upravo to dešavalo sad na iPhoneu (to što si rekao da se tebi dešavalo na HTC-u). U nekim aplikacijama mi trza, za sat vremena potroši 4% baterije bez da išta napravim... To je sve do aplikacija koje nisu optimizirane kako treba. Kako za androide, tako za iOS. Meni se HTC nije nikad "zbrejkao" i tu nemam nikakvih primjedbi. Baterija trjae - kako kad. Ako ga ne koristim puno, može trajat i 3 dana.. Ali najčešće je to dan i pol (uz cca. pola sata razgovora, 50MB prometa i sat i pol upaljenog ekrana.

To da i4 nema bugova jednostavno nije istina. Ima, kao i svaki mobitel. Samo što uz njih ima i nedostatke koji su čisto softverske prirode (jednostavnonema ono što imaju čak i puno jednostavniji mobiteli). Žalosno, pogotovo jer nije riječ o hardverskoj nemogućnosti nego u ograničenju koje je nametnuo sam Apple.