Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 35

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imao oba 3 mj,na kraju ostavio ipak i4..
    zasto?bolja kamera(snimanje i fotkanje) , bolja izrada,bolje lezi u ruci,ne zbrejka se gotovo nikad,nema bugova,definitivno bolja baterija kao i ekran,iako je osjetno manji..
    desire hd ima veci ekran i andorid(koji na njemu perfektno radi,ali opet ne tako kao ios)
    dhd mi je naj mob sa andoridom kojeg sam imao,ali nakon nekog vremena splasne odusevljenje i pocnu sitnice zivcirat,skripanje poklopca za bateriju,velik je i dosta ga je nezgodno drzati u ruci i pokretu i tipkat+doslovno sam pazio sta radi na njemu da bateriju ne potrosim,koja je katastrofa +kamera je srednja zalost u vecini slucajeva...

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.807, Nivo: 28
    Bodovi: 13.807, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao smogovac Pregledaj post
    imao oba 3 mj,na kraju ostavio ipak i4..
    zasto?bolja kamera(snimanje i fotkanje) , bolja izrada,bolje lezi u ruci,ne zbrejka se gotovo nikad,nema bugova,definitivno bolja baterija kao i ekran,iako je osjetno manji..
    desire hd ima veci ekran i andorid(koji na njemu perfektno radi,ali opet ne tako kao ios)
    dhd mi je naj mob sa andoridom kojeg sam imao,ali nakon nekog vremena splasne odusevljenje i pocnu sitnice zivcirat,skripanje poklopca za bateriju,velik je i dosta ga je nezgodno drzati u ruci i pokretu i tipkat+doslovno sam pazio sta radi na njemu da bateriju ne potrosim,koja je katastrofa +kamera je srednja zalost u vecini slucajeva...
    E vidiš, meni se upravo to dešavalo sad na iPhoneu (to što si rekao da se tebi dešavalo na HTC-u). U nekim aplikacijama mi trza, za sat vremena potroši 4% baterije bez da išta napravim... To je sve do aplikacija koje nisu optimizirane kako treba. Kako za androide, tako za iOS. Meni se HTC nije nikad "zbrejkao" i tu nemam nikakvih primjedbi. Baterija trjae - kako kad. Ako ga ne koristim puno, može trajat i 3 dana.. Ali najčešće je to dan i pol (uz cca. pola sata razgovora, 50MB prometa i sat i pol upaljenog ekrana.

To da i4 nema bugova jednostavno nije istina. Ima, kao i svaki mobitel. Samo što uz njih ima i nedostatke koji su čisto softverske prirode (jednostavnonema ono što imaju čak i puno jednostavniji mobiteli). Žalosno, pogotovo jer nije riječ o hardverskoj nemogućnosti nego u ograničenju koje je nametnuo sam Apple.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. iPhone 4 vs. Desire HD vs. Galaxy Tab
    By .El Nino. in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 20-02-2011, 14:03
  2. Odgovora: 3
    Posljednji post: 19-10-2010, 22:44
  3. HTC Desire Vs. Iphone 3GS
    By eldorado8472 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 19-10-2010, 15:08