= Citat = Izvorno postao target Pregledaj post
A na Androidu ugasi ako ubiješ aplikaciju ručno?

I na DHDu baterija brzo odlazi, neovisno o gašenju aplikacija.
U nekom postu sam napisao da mi se ista stvar desila i na DHD-u i na i4 (možda ne na ovom topiku, ali sam negdje napisao). Ovo što sam sad napisao, napisao sam samo zato što neki tvrde da je i4 savršen i da nema takvih mana. Ima. Samo što na nekom androidu ne moraš raditi nikakve preinake (rootat i stavljat neki drugi ROM) da bi stavio neki task manager i "ubio" aplikacije (a da to ne moraš plaititi) i možeš odmah staviti aplikacije koje skineš s neta (legalne ili piratske verzije). Na tako nešto možeš zaboravit na i4 (ako ne napraviš JB). Ok, netko će reći da je to jednostavno i blabla.. Ali svakom novom verzijom iOS-a (koje Apple izbacuje svako malo), gubiš taj JB i moraš čekat da se netko sjeti napravit JB i za tu verziju. Takvih ograničenja nemaš na DHD-u.

= Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
Desire HD bi u kategoriji izrade mjenjao za iphone.

u kategoriji specifikacija i mogućnosti, ostavio bi DHD. Tu iphone nema šanse.

Trebaš odvagnuti ono što ti je bitnije po mom mišljenju. Što se tiče killanja aplikacija na androidu, postoje task manageri i task killeri. štošta se može sa njime odraditi, koje da aplikacije gasi, neke u određeno vrijeme, neke da ignorira, neke da drži zaključane u ramu i da ih nikad ne ugasi (recimo, to je super za launchere i widgete, pa je loadanje puuuno brže i efikasnije) i etc.
U potpunosti se slažem s tobom. Izgledom i kvalitetom izrade, i4 je bolji (djeluje čvršće, iako sam se imao prilike uvjeriti u to da samo izgleda čvršće, a nije baš tako čvrst). Sve ostalo mi je na strani DHD-a.