meni na nexus one ne radi!!!! šteta
http://forum.mobilism.org/viewtopic....t=spb+shell+3d
Evo pošto nitko ovo ne spominje pa da ja malo.
Dakle, sljedeća i naprednija verzija SPB MS 5.0.
Razlika je ta da su sada stavili 3D widgete i home screen.
Kao i prijašnja verzija i ova nekome radi, a nekome ne. Ja sam instalirao na Desire Z i radi odlično.
Nakon instalacije pokrenite SPB i reći će vam da verzija nije registrirana, jednostavno to poništite i radi.
meni na nexus one ne radi!!!! šteta
e ljudi ovo je ljepota. stvarno su se potrudili.
sad ima sve čak nisi vezan samo za ovih 7 pločica več ih možeš dodavati, ja sam u jednom trenu imao 10 pločica.
činimi se da bu go launcher prepustio poziciju spb-u im otišao u penziju.
ovom netrebaju teme dovoljna je samo slika iliti wallpaper i več odskače.
mislio sam da je to isto kao i petica ali ovo radi i ima sve što i običan launcher.
100% isplativo za instalirati na androida.
EDIT:
povlačim gornju izjavu.
program instaliran ali ga nema među programima i nema instalirane ikone tog programa.
duh u mobitelu.
Postoji gumb Uredi post, ubuduce ga koristi. --ravilov
Zadnji uredio ravilov : 01-04-2011 u 22:14
Htc Desire LeeDroid 2,3d sve radi za pet...
HTC Desire,AuraxTSense 8.4. Meni isto radi sve bez problema,moram priznat da su to odlično napravili![]()
![]()
gt540 sve radi
@ Mrcina
Stisneš home button i onda te pita da li želiš završiti sa (u mom slučaju) HTC Sense ili SPB 3D. Kada sam ga prvi puta instalirao to mi nije radilo pa sam skinuo i ponovo instalirao i sada radi bez problema i 2. dan.
riddick, meni instalacija prođe super i nakraju me traži licencu tu mu kažem exit bez licence i sve radi u tom momentu.
označim kreni sa spb 3d, krenem kreirati pločice, do određenog mjesta znam što imam na go pločicama ali treba provjeriti ja stisnem onu kučicu da prebacim launcher kad u njoj nema spb 3d.
odem na android orginalni launcher stisnem home i otvori mi izbornik launchera ali spb 3d nema.
neznam dali ste išli to provjeravati ali mislim da je tu bug u programu.
dal nekom radi na nexus one??
probao sam tri verzije i sve imaju taj bug.
koje tri da nabrojim
1,00/1,01/1,01 crackanu.
meni na Galaxy 3 radi ali su slova mutna neznam zasto, a verzija 5 radi kako treba
Kao što rekoh, nekima radi savršeno, a netko ima bugove. Kod mene radi sve.
.. na desire ne radi .. doduse radilo dok je bilo instalirano na phone, nakon prebacivanja na sd i restarta, nema vise aplikacije u popisu, niti na home button ..
Eto ... umro je!
Ne radi više. Nakon spajanja na net, prijavio je da verzija nije original i kada sam prebacio sa home buttonom prestao je raditi.
Ništa, čekamo cr...anu verziju.
Ja sam ga imala i vratila se ADW-u.Osim kaj ima par fora animacija, nije mi niš poseban. Premalo stvari se može custom-izirati, jednostavno mi nije to to...
:)
Bookmarks