Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 56

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    May 2010
    Bodovi
    3.147
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.147, Nivo: 13
    Bodovi: 3.147, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo neki kao tutorial po kojem je meni proradio celeste na iPhone 4 4.2.1 posto nitko ne zeli napisat ( moderatori neka urede ako žele )
    Potrebno : jailbreak, 5 min vremena , ifile, sbsettins, Safari downloader manager ( xsellize)

NAPOMENA: 1. ako imate yourtube instaliran onda vam celeste nece raditi

2. Ne odgovaram za posljedice, radite na vlastitu odgovornost kao sto sam i ja prošao par foruma da bi uspio ovo uspješno obaviti

1. U Safari upisete http://www.mediafire.com/?oc0oadrcz3cg882 i downlodajte deb file
    2. Preko ifile napravite ( ako vec nemate za instaliranje deb fileova) foldere Cydia i u njemu AutoInstall u var/root/Media, znaci kad ste u AutoInstallu treba vam pisat var/root/Media/Cydia/AutoInstall
    3. U Cydia-i nađite gdi ste spremili taj deb file celeste i prebacite ga u AutoInstall iz 2 koraka
    4. Rebootajte iPhone da se instalira celeste
    5. Odite u ifile u usr/bin i tamo fajlove celested preimenujte u old.celested i celestegremlind u old.celestegremlind
    6. Rebootajte iPhone
    7.vratite fileove iz 5.koraka u početno ime ( neki bi sad trebali rebootat, ja nisam trebao)
    8. Odite u sbsettings( meni se pali s prolaz prsta s lijeva na desno po statusbaru) i tamo ukljucite ikonicu celeste
    9. Odite u photolibrary i otvorite neku sliku i odite na poslati s bluetooth i probajte poslat sliku na neki drugi mob ( kod mene ne zeli na drugi iPhone, odn kolko sam čitao ne salje na drugi iPhone celeste a ni ne radi obični Bluetooth s iPhone na iPhone vise) prvo će vam rec da nema mreže ili nesto slicno i onda opet probajte pa će vam reci da je aplikacija uspjeano crackana i sad možete slati preko celeste a i drugi vama slike, pjesme, ifile file-ove i dropbox file-ove
    10. To je to. Tako je barem bilo kod mene :-) sretno

EDIT: na 4.3.3 radite korake 1., 2., 3. ,4. Dva put reboot, i onda sbsettingsu upalite ikonu celeste i onda na respring i onda bi vam se trebalo pojaviti obavijest da je krekana a ako ne napravite korak 9.

PROVJERENO RADI :-)

Ima i drugih načina prebacivanja deb file-ova ali ovaj mi se cini najlaksi. I sve je radjeno preko iPhone i ovaj post pisan tapatalkom ;-)
    Zadnji uredio scaraser : 24-05-2011 u 18:14

2. 'Hvala' kažu:

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Motorola Milestone / iPhone 3GS / iPhone 4
    By Parangal in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 32
    Posljednji post: 09-11-2010, 11:25
  2. Odgovora: 10
    Posljednji post: 13-08-2010, 12:16
  3. iPhone Music station??iPhone docking
    By 2Crazy in forum iPhone 2/3G/3GS
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 08-12-2009, 18:26
  4. Bluethooth RC
    By GT-R in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 18-03-2009, 16:56
  5. Odgovora: 4
    Posljednji post: 14-01-2009, 23:08

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove