Moj savjet je vipnetov modem od 130 kn preko webshopa i vipme na bonove - imaš 1 GB za 55kn do kraja ovog mjeseca (ako ne produže opet) a onda ako imaš carnet dobiješ 2 gb. Kupiš nekoliko gigabajta opcija i onda samo produžavaš svakih 30-ak dana najmanjom opcijom...trošiš po potrebi... Bar ja tako. Ovo s mobitelom zna biti nezgodno...
Što se tiče sticka koji služi kao microsd card reader to je ok samo što ništa ne valja i uglavnom zna raditi probleme...zapravo čak i bez microsd kartice unutra on ima unutarnju memoriju koja se onda čita kao autoplay cd i naravno druga stvar je modem koji znaju jedan drugome raditi probleme... Ali u biti radi solidno! Brzina je do 3,6 mb/s odnosno edge gdje nema 3g pa je to u stvarnosti nekih 20-30 kb/s tako da je ok za surfanje i osnovni pristup netu.
Data paketi uz voice uslugu su uglavnom skuplji u odnosu na samo data uslugu. Gore se spominje 200 mb za 30 kn, a ja kupim za 55 kn 2 gigabajta... Sada imam oko 12 GB pa ću to razvući na nekoliko mjeseci...po potrebi.

Odgovori uz citat
Bookmarks