pa ak je sama tipkovnica,to nije skupo!!to je sigurno bio bebac,il je mozda mob koristen kao sexualno pomagalo?!?!?!?!?
Ovako stvar je sljedeća...
Frendica mi ima Nokiu 8310 kojoj je malo tipkovnica u banani jer ju je jedan bebač cuclal (don't ask) pa me sad zanima dal bi se isplatilo dat ju na popravak i ako da kolko bi to otprilike koštalo ako netko zna kojim slučajem? Hvala.
![]()
pa ak je sama tipkovnica,to nije skupo!!to je sigurno bio bebac,il je mozda mob koristen kao sexualno pomagalo?!?!?!?!?
Ha ha ne nije bila sexualno pomagalo (I think) nego ima malog bebača, a bebači su takvi. Znači misliš da nije skupo i da se isplati dat na popravak?
Najbolje je da nazoveš Mobis-electronic na broj 01/6188-511 pa će oni "odrapiti" cijenu za djelove i eventualni rad (ako znaju he, he, he...)![]()
pa sama promjenis tipkovnicu ak je samo ona?!?!
Možda treba skinuti kikača sa tipkovnice?![]()
Hvala svima, neznam bum joj rekla da ne košta previše![]()
a sto ze zapravo desilo? ako treba zamijeniti tipke, to je cheap (Mobis oko 200 kn) ali ako je plocica otisla..??
nisi uopce rekla kako se manifestira problem..
Eh sad, da imam mob kod sebe znala bi, ona kaže samo da ga je bebač cuclal i da tipke ne rade, za ostalo neznam.![]()
hmm ... onda definitivno nisu tipkice, jer su one mehanicki dio... ako su otisli baloni na plocici moze jako skupo proci... i neka pazi jer u mobisu samo gledanje aparata kosta 170 kn
Definitivno nisu samo tipkice, nego je vjerovatno potrebno mijenjati pločicu sa tipkama, ali na njoj je i zaslon pa bi cijena mogla biti malo veća...
Najbolje ti je nazvati u Mobis i pitati.
Hm, popravak aparata u Mobisu bez zamjene dijelova je 170 kn.
Usluga pregleda aparata je nešto jeftnija, 85-130 kn.
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Bookmarks