kako stojiš s virusima i spywera?
da nisu oni se nakupili i malo poremetili winse, meni se još ni nikad to desilo..
a probaj isto reinstalirat drivere za zvuk
Imam 7 ultimate i sp1. Jučer mi je počeo štekati zvuk pa sam mislio da su možda slušalice u pitanju. No danas, uz zvuk, počeo je i štekati miš, film na bs playeru kao da je malo usporen (zbog čega vjeroajtno i šteka zvuk). Malo googlao i jedino normalno riješenje koje sam našao je nova instalacija, a stvarno mi se ne da formatirat disk na kojem imam dosta stvari koje bi trebaju. Ima li tko kakvu drugu opciju?
kako stojiš s virusima i spywera?
da nisu oni se nakupili i malo poremetili winse, meni se još ni nikad to desilo..
a probaj isto reinstalirat drivere za zvuk
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Dok vrtiš film, a i opčenito, pogledaj u task manageru kaj je upaljeno i kaj osim bsplayera jede procesor. Provjeri kaj se pokreće kod dizanja windowsa. Dal imaš ikakvu zaštitu u smislu antivirusa? Format je uvijek zadnja i najbezveznija opcija!
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ja bi preporucio TuneUp. Nek ti skenira, ocisrio bu disk od smeca, defragmentirao, optimizirao komp (znaci aplikacije koje se netrebaju palit sa kompom, i pozadinske aplikacije). I tak to. Nikad nisam imao problema sa TuneUp-om![]()
One day, sky went blue...
Napravio sam Sys restore i skenirao sa avastom. Našao mi je 7 gamadi, to sam obrisao. Sinoć sam opet gledao film i tak je zaštekalo samo na 2-4 sec.
A nije to samo štekanje dok sam gledao film, nego i ovak, sa strane, dok sam švrljao po desktopu i netu, tada je miš užasno štekao, kad da slika kasni par sekundi.
Danas/sutra ću probat tuneup i pogledat ću tm dok ću gledati film pa vam javim stanje.
Koliko imaš radne memorije? Aero jede dosta pa pazi da nije pojeo sve.
Jel to desktop ili notebook? Jel grafička integruša ili nije? Jede li i ona?
Zaboli vas za pravila da olakšate onima koji vam namjeravaju pomoći...
Ovo ću počet uredno brisat pa ćete znat kako lakše,brže i bezbolnije dolazit kraju problemima.
Desktop, 2gb RAM, RADEON HD4550 nije integrirana. Trenutno defragmentiram diskove.
EDIT: Defragmentirao sam hard, koristio sam i onaj TuneUp Disk Doctor i nakon restarta se pokrenulo i još nešto radilo sa hardom i još neke opcije u TuneUpu i zasad ne šteka. Ako ponovo zašteka, vi ćete prvi znati. Hvala na navođenju.
EDIT: Evo nakon skoro mjesec dana, još uvijek radi normalno. Izgleda da je problem bio u memoriji, odnosno u hardu.
Zadnji uredio zmajko : 18-04-2011 u 19:57
Bookmarks