A gledaj, nije isto nazvat u pozivni i ono sto ti kaze teta koja je prodajni predstavnik ili kako ih vec zovu. Ona dobiva svoju proviziju i ne zna kako je kad te korisnik nazove i kaze "al meni su rekli ovako i ovako". Najgore je sto puno njih i nije dovoljno educirano pa pola toga o uslugama stvarno ne znaju. Oni sto rade u pozivnom ne vole kad prodajni prestavnici korisniku kazu krivu informaciju jer se to sve preko njihovih leda prelama kad ih zoves. Naravno, cilj im je da ostanes kod njih, ali sumnjam da ce ti svijesno lagat jer njih ipak netko kontrolira, zna se sto kazu korisnicima i sto korisnik kaze njima. Dok se kod tete koja ide okolo tesko moze dokazat ko je kome sta reko, a nije rijetko ida korisnici lazu. Zato sam predlozila da njih cisto informativno pokusas nazvati
Koliko znam, osim B-neta (koji ima dio svoje infrastrukture) ni jedan drugi operater nema, ali iznajmljuju parice od T-Coma. Znaci nije zato sto nemaju infrastrukturu nego zato sto na tom podrucju nisu iznajmili dio centrale od T-Coma. Tako nestoI na takvim podrucjima gdje nisu dostupni uglavnom postoje te opcije da se pretplata placa T-Comu jer se parica ne moze iznajmit, ali prema nekom ugovoru s T-Comom Optima nesto placa T-Comu da bi korisnik Optimi placao potroseni promet.

Odgovori uz citat
Bookmarks