Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 23 od 23

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    hello DEFY
    Operater
    BoNbOn
    Godina
    38
    Bodovi
    12.018
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.018, Nivo: 26
    Bodovi: 12.018, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa jednostana razlog zašto sam tu pita je objektivnije,i ako nevalja šta korisnici to kažu dok dlužbe rijetko ćeju reć čuj zaj**ali smo te sada pati, sada čekam, i bit ću pokusni kunić za buduće forumaše da imaju iskustvo,
    gleda na netu i nisam vidi ništa konkretno, a teta lovac na koriskike ništa nije reka da će bit skuplje iako sumljam u to..
    u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cherwar Pregledaj post
    pa jednostana razlog zašto sam tu pita je objektivnije,i ako nevalja šta korisnici to kažu dok dlužbe rijetko ćeju reć čuj zaj**ali smo te sada pati, sada čekam, i bit ću pokusni kunić za buduće forumaše da imaju iskustvo,
    gleda na netu i nisam vidi ništa konkretno, a teta lovac na koriskike ništa nije reka da će bit skuplje iako sumljam u to..
    A gledaj, nije isto nazvat u pozivni i ono sto ti kaze teta koja je prodajni predstavnik ili kako ih vec zovu. Ona dobiva svoju proviziju i ne zna kako je kad te korisnik nazove i kaze "al meni su rekli ovako i ovako". Najgore je sto puno njih i nije dovoljno educirano pa pola toga o uslugama stvarno ne znaju. Oni sto rade u pozivnom ne vole kad prodajni prestavnici korisniku kazu krivu informaciju jer se to sve preko njihovih leda prelama kad ih zoves. Naravno, cilj im je da ostanes kod njih, ali sumnjam da ce ti svijesno lagat jer njih ipak netko kontrolira, zna se sto kazu korisnicima i sto korisnik kaze njima. Dok se kod tete koja ide okolo tesko moze dokazat ko je kome sta reko, a nije rijetko ida korisnici lazu. Zato sam predlozila da njih cisto informativno pokusas nazvati

= Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    I mislio sam da je tako, onda će ti prebaciti samo telefon. Ne mogu ti prebaciti i tel i net jer nemaju infrastrukturu, a telefon mogu prebaciti jer im je to omogućio T-Com (koriste parice od T-Coma). Net ćeš i dalje koristiti od T-Coma i dobivati ćeš dva odvojena računa kao što je Peky već rekla.
    Koliko znam, osim B-neta (koji ima dio svoje infrastrukture) ni jedan drugi operater nema, ali iznajmljuju parice od T-Coma. Znaci nije zato sto nemaju infrastrukturu nego zato sto na tom podrucju nisu iznajmili dio centrale od T-Coma. Tako nesto I na takvim podrucjima gdje nisu dostupni uglavnom postoje te opcije da se pretplata placa T-Comu jer se parica ne moze iznajmit, ali prema nekom ugovoru s T-Comom Optima nesto placa T-Comu da bi korisnik Optimi placao potroseni promet.
    Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove