e i to mene muči ta dupla pretplata dali će tcom tražit 60 kuna za fiksi.. ako dođe ja i tata idemo u optimu im sve po spisku raskinat sve što se da i kazat ajd bok..
internet i ormarić su od tcoma jer ta teta je tatu na njivi našla i tamo su potpisali prelazak na probna 3 mj na optimu, ja naravno došao sam prekasno da je otjeram ali u tiih 10 sekundi koliko je trebal oda je preispitam je vidila da ni ona nezna odgovore,
ja je pitam iman flat a tu ne piše na ugovoru da internet ostaje, a ona mi objašnjava da iman 50 bes minuta razgovora ja kažem nemezanimaju razgovori,ča je s internetom, ona kaže da ostaje, pa ja a pretplate ma imate 50 min(opet) za 45 kuna i bla bla bla ništa konkretno..
pa je reka tata da zna di živi pa ako nebude ni kune jeftinije da će poć kod nje pa neka raskida kako zna i umije.
e sada još sve radi i rčuni nikakvi nisu došli(osim za drugi mjesec).
a u ugovoru od optime piše manje toga nego na upustvima od kinder jaja. tako da kako stvari stoje tatu su zaj*** al inema veze samo 3 mj je potpišeno i lako optimu odfakamo i prije roka.
telefonski ormarić nisu dirali jer nam je ispred vrati u dvorištu tako da kada biju došli bimo čuli a i vidili

Odgovori uz citat
Bookmarks