onda ti je mudro sačuvati novce, prišparati i ubost atrix. specifikacije govore sve. bio je na phonedogu usporedba sa nexusom S. proglasili su nexus S pobjednikom zbog nekih lagova i gluposti. Ali tak su nepravedno usporedili te telefone da to svijet nije vidio. Pričaju o nekoj brzini i usporedbi, a taj uređaj koči froyo koji ustvari i nema podršku za kompletan kapacitet hardvera koji ima taj telefon. dual core, GPU i sve ostalo. a nexus S ima gingerbread na kojem je brzina nekoliko puta povećana, loadanje, pa do optimizacije kernela i svega. Popljuvali su motoblur i ok. ali šta ga nije maknuo sa mobitela pa onda usporedio stock to stock. I kad je upalio benchmark, atrix je pojeo nexus za sigurno 3 cm linije dijagrama na ekranu
i uz sve to, nisu uzimali uopće u obzir na webtop sučelje, laptop dock, multimedija dock sa daljinskim i svim. što je jaaako nepoštena usporedba bila. uglavnom, atrix je danas stvarno najmoćniji uređaj na tržištu, pogotovo jer su napravili fantastične dockove i definitivno ga vrijedi uzeti, ma šta ti ko drugi rekao.
ja sam 4000 pripremio sa strane, mislim da neće biti više na koncu sa svim dockovima. sami telefon će biti jeftiniji.
Sony ericsson arc mi je fantastično dizajniran. ali samo to.

Odgovori uz citat
Bookmarks