= Citat = Izvorno postao camil007 Pregledaj post
Pozdrav...!!!
Zapeo mi je za oko kompaktin fotoaparat SAMSUNG WB600.... Samo je problem što ga ne mogu naći nigdje u nijednoj trgovini osim u http://www.avmax.hr/fotoaparat-samsu...zvod_4317.html i dodj nekih 1250kn....
Inače me zanima neki fotić koji ima dosta širok kut slikanja pogotovo u zatvorenim prostorima a ovo je jedan od njih ali nigdje ne mogu nać neke komentare na forumima i nečija iskustva sa ovim fotićem pa me zanima ako ga netko ima pa bi bio jako zahvalan za neki komentar ili iskustvo za taj fotić...... ili ako netko predlaže nešto u tom rangu ali da nije skuplji od 1250kn..... FALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Komentare i recenzije Samsung aparata nije jednostavno za pronaci.

Malo ih je u prodaji jednako tako malo ih je i na trzistu, pa su tako jednako i nezanimljivi recenzentima.

Sa WB600 nemam nikakvoga iskustva. Recenzije na netu su podijeljene, pa ne znam niti kako da i njih protumacim. Ono sto je sigurno da Samsung ugradjuje vise vrsta optike i senzora u svoje aparate, tako da nikada bas sa potpunom sigurnoscu nije moguce zakljuciti kako ce se koji model ponasati dok se ili ne vide njegove detaljne tehnicke specifikacije, dok netko stvarno ne napravi detalju recenziju, ili pak dok ga ne kupite i naucite na svojoj greski ili ispravnoj odluci.

Sto mogu reci jest da sam po rukama imao par Samsung foto aparata (trenutno posjedujem PL70 model) i da su na mene uvijek ostavili dojam vrlo prosjecnoga aparata (gledajuci iskljucivo performanse) i nesto iznadprosjecnoga aparata (gledajuci omjer ulozeno/dobiveno) jer su uvijek nudili barem pokoju funkciju ili mogucnost vise za istu cijenu gledajuci i komparirajuci ih sa konkurencijom.

Dakle, moj zakljucak bi bio...ako niste prezahtjevni prema foto aparata i ako nemate visoka ocekivanja...slobodno kupite Samsung, nece vas razocarati. Ako zelite najvecu kvalitetu fotografije (i ne zanimaju vas previse specifikacije i "hrpa" mogucnosti koju proizvodjaci u zadnje vrijeme trpaju u foto aparate) u ovome cijenovnome razredu vam savjetujem neki od Sony modela.