ma dajte nemojte o posvajanjima, lol
prvo i osnovno, zato sto sam ja broj djece spomenula u cisto demografskom smislu! posvajanjem ne doprinosite natalitetu, samo kvaliteti vec stvorenog zivota.
a drugo, i jos osnovnije - jel vi zante koja je procedura, koji su uvijeti koje morate ispuniti da bi vas se uopce razmotrilo kao kandidate za posvajanje?? mislite da ce vam drzava dati dijete ako radite na odredjeno i nemate vlastitu nekretninu? o, varate se!! grdno se varate!! istina, na uvijete za udomljavanje se blaze gleda, ali za samo posvajanje morate biti yebeno situirani i ne prestari (mislim da je granica 35 godina) da bi vas uopce razmotrili,a onda ostaje pitanje hoce li se naci dijete za vas..
zasto?
e pa zbog nasih milih zakona!! domovi su prepuni djece, ali ta djeca ne mogu ici u postupak posvajanja jer ih se roditelji nisu odrekli. a da bi drzava smatrala da se roditelj nije odrekao djeteta dovoljno je da jednom u tri mjeseca digne telefon i pita za dijete.
godine djetetova zivota teku u domu, i dok roditelj eventualno shvati da bi bilo bolje odreci se djeteta, djeca su vec skolarci pa je teze i pronaci par za njih. svi bi posvajali male bebe..
tako da spomenuti posvajanje u ovoj drzavi je onak, nebuloza zesca.
Raul, digni telefon, nazovi svoj najblizi centar za soc. skrb i reci da bi posvojio dijete.
pa mi opisi koji si odyeb dobio.
nismo mi anđelina đoli.

Odgovori uz citat

Bookmarks