Join Today

Vidi rezultate ankete: Hocete li prisustvovati prosvjedima?

Glasači
20. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • Da

1 5,00%
  • Da, ukoliko stvari postanu "ozbiljnije"

11 55,00%
  • Ne

8 40,00%
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 47

Hybrid View

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma dajte nemojte o posvajanjima, lol

prvo i osnovno, zato sto sam ja broj djece spomenula u cisto demografskom smislu! posvajanjem ne doprinosite natalitetu, samo kvaliteti vec stvorenog zivota.

a drugo, i jos osnovnije - jel vi zante koja je procedura, koji su uvijeti koje morate ispuniti da bi vas se uopce razmotrilo kao kandidate za posvajanje?? mislite da ce vam drzava dati dijete ako radite na odredjeno i nemate vlastitu nekretninu? o, varate se!! grdno se varate!! istina, na uvijete za udomljavanje se blaze gleda, ali za samo posvajanje morate biti yebeno situirani i ne prestari (mislim da je granica 35 godina) da bi vas uopce razmotrili,a onda ostaje pitanje hoce li se naci dijete za vas..
    zasto?
    e pa zbog nasih milih zakona!! domovi su prepuni djece, ali ta djeca ne mogu ici u postupak posvajanja jer ih se roditelji nisu odrekli. a da bi drzava smatrala da se roditelj nije odrekao djeteta dovoljno je da jednom u tri mjeseca digne telefon i pita za dijete.
    godine djetetova zivota teku u domu, i dok roditelj eventualno shvati da bi bilo bolje odreci se djeteta, djeca su vec skolarci pa je teze i pronaci par za njih. svi bi posvajali male bebe..

tako da spomenuti posvajanje u ovoj drzavi je onak, nebuloza zesca.
    Raul, digni telefon, nazovi svoj najblizi centar za soc. skrb i reci da bi posvojio dijete.
    pa mi opisi koji si odyeb dobio.
    nismo mi anđelina đoli.
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
    Raul, digni telefon, nazovi svoj najblizi centar za soc. skrb i reci da bi posvojio dijete.
    pa mi opisi koji si odyeb dobio.
    Takve stavi ne radim telefonom, osobno dodjem u ured i pitam.Vise volim komunikaciju u "cetri oka"Buduci da to nema veze sa prosvjedima ne bih zelio detaljno o tome.

= Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    @Raul, Ico:
    Nije li tužno što ekipa s fakultetima zapravo ne može naći posao u široj ili užoj struci za koju se obrazovala? Pritom ne pričam o ekonomskim i filozofskim fakultetima (ne mislim da su manje vrijedni nego su prezastupljeni), nego tehničkim i sličnim faksevima s out-of-the-box primjenjivim znanjima i vještinama.
    Pa normalno da ne moze naci posao kada bi svi bili ekonomisti ( menadjeri )Iz istog smo grada,vidis da si upisao pomorski faks,FER,brodostojar ili neko slicno zanimanje sigurno bi u Puli nasao posao.Evo ti jedan primjer iz Uljanika;Jan De Nul je gradio brodovo u Uljaniku i jedva je skupio ljude koji bi radili za 250-300 dolara na dan.A znas zasto, zato jer na brodu treba biti 4 mjeseca.Nudio je posao svim koji su radili na tom brodu i malo tko je pristao na uvijete.Po meni prije upisivanja fakulteta treba dobro razmisliti sta zelis i u kojem gradu zelis zivjeti i tako prilagoditi svoje skolovanje.Nije uvijek kriva drzava i izvrsna vlast u istoj.
    Zadnji uredio Mario92 : 08-03-2011 u 15:59 Razlog: spojeni postovi, koristi edit ;)
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao RAUL Pregledaj post
    Pa normalno da ne moze naci posao kada bi svi bili ekonomisti ( menadjeri )Iz istog smo grada,vidis da si upisao pomorski faks,FER,brodostojar ili neko slicno zanimanje sigurno bi u Puli nasao posao.Evo ti jedan primjer iz Uljanika;Jan De Nul je gradio brodovo u Uljaniku i jedva je skupio ljude koji bi radili za 250-300 dolara na dan.A znas zasto, zato jer na brodu treba biti 4 mjeseca.Nudio je posao svim koji su radili na tom brodu i malo tko je pristao na uvijete.Po meni prije upisivanja fakulteta treba dobro razmisliti sta zelis i u kojem gradu zelis zivjeti i tako prilagoditi svoje skolovanje.Nije uvijek kriva drzava i izvrsna vlast u istoj.
    Ekonomisti =! menadžeri. U Puli sam nakon 1, godine faksa odustao od traženja mogućeg radnog mjesta koje bi moglo biti u mojoj struci. Mislio sam ići u Uljanik, ali bez štele ništa. Provjereno. Jednostavno u takvim firmama kada netko ode u penziju, već se zna tko dolazi na njegovo mjesto. Novih mjesta, osim varioca i montera, baš i nema. S druge strane, tu je još uvijek prisutna neinformiranost poslodavaca sa svime što je bolonja donijela, a samim time i neprepoznavanje potencijala mladih prvostupnika, ali to je već skroz druga tema... Svi bi htjeli završiti FER, ja prvi samo da ga imam u CVu, ali nije ni to faks za svakoga. Zato smo svi "menadžeri"

Podsjetio si me s ovim primjerom, i labinski Systec redovito traži ljude za rad po svijetu (automatičari i sl.) pa ako nekog zanima...
    Keep calm and fastboot oem unlock.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. "i300", "sve za mene 400" ili "smiley"
    By Zikko in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 10-12-2010, 20:55
  2. Nove tarife: "Slike i slova"; "Među nama"
    By posjedon1 in forum Tele 2
    Odgovora: 36
    Posljednji post: 26-02-2009, 01:00
  3. Odgovora: 96