Join Today

Vidi rezultate ankete: Hocete li prisustvovati prosvjedima?

Glasači
20. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • Da

1 5,00%
  • Da, ukoliko stvari postanu "ozbiljnije"

11 55,00%
  • Ne

8 40,00%
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 47

Hybrid View

Forum Admin Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger First ClassOverdrive

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 8, Xperia X Compact
    Operater
    tomato, Vip
    Godina
    33
    Bodovi
    59.097
    Nivo
    59
    Bodovi: 59.097, Nivo: 59
    Bodovi: 59.097, Nivo: 59
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Smatram se premladim da ulazim u ovu temu jer ne radim i živim na račun svojih roditelja.
    Istina, ne zadugo no ipak...

No međutim, nekako dijelim mišljenje sa georgyjem. Po meni, postoji nekoliko temeljnih problema koji nisu riješeni:

1.)Rušili bi Vladu bez ikakvog dugoročnog plana kako dalje. Što dalje, izabrati SDP, HSP, SDSS?! Nažalost nemamo nekoga tko bi zaista poveo državu u bar malo drugačiji smjer. Tj. jedan političar mi se ne čini toliko korumpiran i bezobrazan ali ne ću ga spomenut da ne bi ispalo da ga zastupam

2.) Maknut lažne branitelje. Ljudi moji, u Hrvatskoj definitivno ima previše branitelja. Riješiti barem 50% lažnih - evo rasterećenja proračuna, nove radne snage pa i na kraju umjesto na mirovine lova bi se mogla uložiti u neke profitabilne grane. Normalno, još da ima netko tko bi to mogao učiniti.

3.) Dijaspora. NHF ali ja jednostavno ne mogu razumijeti kako netko tko ne živi u Hrvatskoj može značajno utjecati na vlast? Opet, kako je već netko rekao, neinformiranost ljudi + prevelika prokleta vezanost uz povijest jednim su nas djelom doveli u ovu situaciju.

4.) Neinteligentan narod. Istina. Evo vam primjer Francuza: narodu se ne sviđa - narod prosvjeduje. Hrvatima se ne sviđa - boli me k****, važno da ja imam. Fućka mi se za susjeda/prijatelja/sugrađanina.

Nažalost, iako podupirem prosvjede i razmišljam da osnujem pod sekciju "Facebookovci - odsjek Vrbovec" ne mogu izbiti iz glave činjenicu da ne će biti nikakve promjene. Homo homini lupus - welcome to Croatia, the day after yesterday.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    3GS 32Gb
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    3.005
    Nivo
    12
    Bodovi: 3.005, Nivo: 12
    Bodovi: 3.005, Nivo: 12
    Ukupna aktivnost: 1,0%
    Ukupna aktivnost: 1,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Mario92 Pregledaj post
    Smatram se premladim da ulazim u ovu temu jer ne radim i živim na račun svojih roditelja.
    Istina, ne zadugo no ipak...

No međutim, nekako dijelim mišljenje sa georgyjem. Po meni, postoji nekoliko temeljnih problema koji nisu riješeni:

1.)Rušili bi Vladu bez ikakvog dugoročnog plana kako dalje. Što dalje, izabrati SDP, HSP, SDSS?! Nažalost nemamo nekoga tko bi zaista poveo državu u bar malo drugačiji smjer. Tj. jedan političar mi se ne čini toliko korumpiran i bezobrazan ali ne ću ga spomenut da ne bi ispalo da ga zastupam

2.) Maknut lažne branitelje. Ljudi moji, u Hrvatskoj definitivno ima previše branitelja. Riješiti barem 50% lažnih - evo rasterećenja proračuna, nove radne snage pa i na kraju umjesto na mirovine lova bi se mogla uložiti u neke profitabilne grane. Normalno, još da ima netko tko bi to mogao učiniti.

3.) Dijaspora. NHF ali ja jednostavno ne mogu razumijeti kako netko tko ne živi u Hrvatskoj može značajno utjecati na vlast? Opet, kako je već netko rekao, neinformiranost ljudi + prevelika prokleta vezanost uz povijest jednim su nas djelom doveli u ovu situaciju.

4.) Neinteligentan narod. Istina. Evo vam primjer Francuza: narodu se ne sviđa - narod prosvjeduje. Hrvatima se ne sviđa - boli me k****, važno da ja imam. Fućka mi se za susjeda/prijatelja/sugrađanina.

Nažalost, iako podupirem prosvjede i razmišljam da osnujem pod sekciju "Facebookovci - odsjek Vrbovec" ne mogu izbiti iz glave činjenicu da ne će biti nikakve promjene. Homo homini lupus - welcome to Croatia, the day after yesterday.

1) Uvjek treba izabrati ono manje zlo, nitko od nas nije svetac, ali ono što je ova vlada učinila nije normalno. Recimo samo Polančec i onih kolko je bilo u igri?? 180milijunčića. A gdi su ovi krupniji igrači ??? Dobro, jedan je u Austriji

2) Lažni branitelji, HDZova krivica

3) Opet HDZovci su forsirali dijasporu, Ljevica je oduvjet protiv kolko je meni poznato

4) Neiteligentan narod??? Nebih rekao, itekako inteligentan, ali premiran narod, naivan, Godinama nas se izrabljuje na sve načine, ali smo to trpljeli. Nažalost došlo je do toga da hrvatski narod izlazi na ulice, a to znači da smo doslovno kruha gladni i da se promjene moraju desiti

Vjerujem da će biti promjene, jer ovi ljudi na vlasti su smijurija. Ajde samo pogledajte Hebrangove izjave, Karamarkove - indijanci ?? Dali je to izjava jednog ministra ??!?

Jadranka Vlaisavljević odlazi !!1

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. "i300", "sve za mene 400" ili "smiley"
    By Zikko in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 10-12-2010, 20:55
  2. Nove tarife: "Slike i slova"; "Među nama"
    By posjedon1 in forum Tele 2
    Odgovora: 36
    Posljednji post: 26-02-2009, 01:00
  3. Odgovora: 96