Join Today

Vidi rezultate ankete: Hocete li prisustvovati prosvjedima?

Glasači
20. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • Da

1 5,00%
  • Da, ukoliko stvari postanu "ozbiljnije"

11 55,00%
  • Ne

8 40,00%
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 47

Hybrid View

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bez uvrede ikome, ali gdin Rus se takodjer doima prilicno sebicno. I meni je isto dobro, uopce se ne zalim, imam manje-vise sve sto mi treba u zivotu... No to ne znaci da cu se zato pokupit i da me nece bit briga za druge. Svjestan sam da sam jedan od sretnijih u ovoj drzavi i da mnogi nisu tako sretni, pa mi zato ne pada na pamet imati stav tipa "meni je dobro, a vi budale se patite ako vas bas volja". Mozda sam nesto krivo shvatio, no tvoja izjava ostavlja takav dojam.
    Poanta je da se slazem da su u ovoj drzavi stanovite promjene definitivno potrebne, te da velike promjene ne mogu napraviti pojedinci vec masa, i sto je veca masa, to ce prije doci do promjena.

BTW, @RAUL, nema potrebe ovdje braniti ikoga, niti se ikome ulizivati. Opet, mozda sam nesto krivo shvatio, no tvoja izjava definitivno tako izgleda.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ravilov Pregledaj post
    "meni je dobro, a vi budale se patite ako vas bas volja".

BTW, @RAUL, nema potrebe ovdje braniti ikoga, niti se ikome ulizivati. Opet, mozda sam nesto krivo shvatio, no tvoja izjava definitivno tako izgleda.
    Vidis ja bas tako razmisljam kao sto si napisao...ima nesto krivo u tome?Meni nece dati ti koji drze govore i prosvjede posao, nego moje dvije ruke i moje odredjene sposobnosti.Osobno nemam vremena gubiti svoje dragocijeno vrijeme na takvim prosvjedima, vec svoje znanje i intelekt upotrijebiti na nacin s kojim cu napraviti nesto za sebe i svoju obitelj.

Ne vidim od kuda ti to da ja nekog branim ili da se ulizujem.Zelio sam samo napisati da mi je drago kada mladi covjek uspije u poslovnom i privatnom zivotu.Mislim da je to ljudski i moralno, zar ne?
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Luna, dijelom si u pravu.
    Ali, po meni nema smisla ići na prosvjed ako nema nekog cilja.
    "Srušit ću vladu", i što onda (kao što je Stanković pitao Pernara)?

Sada siliti na brzinu da se makne vlada, pa na brzinu sastavljati novu, pa je opet micati ako ne valja (a, sigurno neće isti dan sve krenuti nabolje kako neki misle), pa treću (koja se može izvlačiti da su barem bolji od HDZ- ove, a u stvarnosti ništa ne raditi)...

Prosvjedovati kako bi svi vidjeli da je sadašnja vlada lopovska- ok (iako mislim da nema više puno ljudi koji to ne znaju ).
    Ali, to što si rekla- pomirili su se s tim i pomalo postali pasivni.

Ma, ne znam...
    Teška tema
    Treba malo više razmisliti o tome...
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao RAUL Pregledaj post
    Vidis ja bas tako razmisljam kao sto si napisao...ima nesto krivo u tome?Meni nece dati ti koji drze govore i prosvjede posao, nego moje dvije ruke i moje odredjene sposobnosti.Osobno nemam vremena gubiti svoje dragocijeno vrijeme na takvim prosvjedima, vec svoje znanje i intelekt upotrijebiti na nacin s kojim cu napraviti nesto za sebe i svoju obitelj.

Ne vidim od kuda ti to da ja nekog branim ili da se ulizujem.Zelio sam samo napisati da mi je drago kada mladi covjek uspije u poslovnom i privatnom zivotu.Mislim da je to ljudski i moralno, zar ne?
    ako ti je drago da netko uspije u zivotu, onda bi bas i trebao shavtiti smisao ovih prosvjeda! oni se dogadjaju upravo zato sto nema posla, nema buducnsti, nema nacina!! kako bi se osjecao da gledas kako tvoje dijete uci i marljivo zaradi svoju diplomu, a onda mu premijerka kaze nek ide cuvat' ovce?
    da se krivo ne shvatimo, svaki posao je castan. ali, zar cemo svi bit pastiri? to je buducnost ove drzave? cemu uopce skolovanje kad se ocito sve svodi na to da bismo trebali raditi posao koji nam se nadje (i to mahom na crno), a ne onaj za koji smo kvalificirani?
    znas li da se 90% poslova dobija preko veze? je li nam svrha stvarati veze da bi nasoj djeci danas - sutra bilo bolje; umjesto odgajati ih i obrazovati, uciti da se znanjem i radom postizu uspjesi, a ne vezama i kuvertama?

zaista zelis da ti dijete raste u takvom okruzenju? i sve je super, sve je okej?

a apropo pernara i govornika,dajte, ne budite smijesni - pa nitko ih ne dozivljava. cak ni mediji (vise). svima je jasno da izigravaju klaunove i da su ih prosvjedi nadrasli.
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. "i300", "sve za mene 400" ili "smiley"
    By Zikko in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 10-12-2010, 20:55
  2. Nove tarife: "Slike i slova"; "Među nama"
    By posjedon1 in forum Tele 2
    Odgovora: 36
    Posljednji post: 26-02-2009, 01:00
  3. Odgovora: 96
    Posljednji post: 18-08-2008, 00:38