Ma to je i ok... pa tako je i u njemačkoj ograničenje. Bitno da se nema onaj strah da se nabiju megabajti skupi bezveze i da je free net. ako je i stari modem bio dovoljan za osnovno biti će i ovo. Ako smo realni, u tarifi S total za 100 kn sa pozivima i sms to je još i ok skroz!
Ja sam kupio Iphone 4, 32Gb na 2 god, Tmobile, upravo sam platio već 4 mjesec račun i sad imam pravo minjat tarifu.
Naravno đubrad su mi rekla bila da se mogu spustit na i tarifu i150...
kako nema više I tarife ne mogu se spustit na 150kn nego mi daju extra total XL i Extrea total L, te Mix isto do 250kn, je li ima netko neku preporuku, ovamo ima uspostava poziva od 0.25l min što je suludo i njih tako jeftin i proziran trik, a opet puno mi je svaki misec 300kn, a ovamo nude i vise minuta, i SMS-a i net kao flat što mi i ne treba ja trosim oko 500MB...
Gle, mislim da te hebu tamo u t-centru.
Ja sam prije nekih 2-3 tjedna presao s i300 na i150 i zenska mi je isto rekla sto i tebi. No....ja sam rekao da je to nemoguce jer ja sam potpisao za itarifu i da me extra ne zanima. Takoder sam rekao da u specifikaciji stoji da se nakon 4 racuna moze preci na nizu tarifu.
Nakon toga je "baba" u t-centru isla gledati na netu specifikaciju i rekla mi je da sam u pravu, ali da njoj u racunalu ne nudi i150 vec te iste koje si ti naveo.
Nakon toga je opet nazvala sluzbu za korisnike i rekla im je da tako stoji na netu kako sam rekao te je morala ispunjavati papire i slat im fax i nakon toga su me prebacili na i150.
Bookmarks