Ljudi, može pomoć, savjet?
Ovako koristim extra obitelj xxl, imam popust 50% (prijenos vipovog broja)
Prošli mjesec odem u tcentar i pitam: ako izvadim nositelja na samostalnu tarifu (total xl), imenujem jednog od ostalih brojeva za nositelja da li to može. kažu može. Dalje pitam ako napravim prijenos broja na drugu fizičku osobu da li će taj broj koji je na xl tarifi sad moći ući u postojeću obitelj kao član i ako može, kada može. oni mi kažu morate podmiriti još račun ili 2 i tada ce vam proci 12 mj od početka UO i tada taj broj može ući kao član u obitelj.
nakon par odem u tcnetar, izvadim nositelja na total xl, imenujem novog nositelja. još mi lik ponudi da produžim UO po tom broju što postaje nositelj jer mogu dobiti iphone 4S za 208kn. ja produzim uo na 24 mjeseca i sve pet.
i onda nastaju problemi.
Jučer sam otišao sa osobom na koju sam želio prenijeti broj koji sam izvadio na total xl u tcentar i tada smo još samo radi provjere pitali kada napravimo prijenos, od kad ce taj broj biti na drugoj fizičkoj osobi i da li onda sljedeći mjesec ta osoba može ubaciti broj u svoju postojeću obiteljsku tarifu. Tada mi je rečeno da broj taj broj ne može uopće više ulaziti u obiteljske tarife kao član. Ta informacija je bila u potpunosti drugačija od prijašnjih informacija.
Kada sam došao doma, nazvao sam na 0981550 da vidim sa njima kako je moguće da taj broj uopće ne može ući u obiteljsku tarifu kao član kada mi je nedavno bilo rečeno da može. Tada sam se opet iznenadio jer sam dobio sasvim treću informaciju, naime oni su mi rekli da taj broj može ući kao član u obitelj ali tek nakon 6 plaćenih računa.(i da je to točna i sigurna informacija)
znači, 3 djelatnika daju potpuno drugačije 3 informacije.
po tom broju koji sad stoji na j.. total xl tarifi je bio potpisan ugovor na 24 mjeseca na nositalja tarife za obitelj 500(iphone 4 kupljen), pa kad su dosle extra obitelji sam presao na xxl obitelj i sad je dakle na total xl.(plaćenih 12 racuna od pocetka UO)
Šta činiti? ima netko savjet.
pisao sam im službeni prigovor ali odgovora nema.
Ljudi stvarno bi vam bio zahvalan ako netko ima neki prijedlog/soluciju.
unaprijed hvala!

Odgovori uz citat
Bookmarks