20.01.mogu produžiti pretplatu, također neznam šta mi je činiti, ostat il odustat. mob.mi je jeftiniji na njuškalu nego na 24mj.18000 bodova i trajni nalog.
20.01.mogu produžiti pretplatu, također neznam šta mi je činiti, ostat il odustat. mob.mi je jeftiniji na njuškalu nego na 24mj.18000 bodova i trajni nalog.
treba pitat,nema se kaj izgubit, dobro njima,dobro tebi..
gidi jap!
Na szk mi rekli da moze i prepaid
ja sam vec jedno 5x zvala i samo sam prvi put dobila odgovor da moze prepaid, svaki drugi put su mi rekli da moze iskljucivo pretplata...
ajme meni, ko je tu lud...
ja bih prepaid broj prebacila, eto, bas cu probat otic prebacit pa cemo vidit...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
mozda da probate pri podnosenju zahtjeva presutiti na cemu ste, a oni kasnije vjerovatno niti ne provjeravaju. jer mene nitko nista nije niti pitao niti trazio da dokazujem da sam na pretplati.
A nemogu, jer sam na bonbonu s tim brojem koji bi eventualno prenosio. Jer imam 098 i 091 brojeve i svi ljudi koje znam imaju oba, pa mi nije bed svima javit e sad mi vise nije 098 (koji mi je sad glavni na T-mobile) glavni, nego 091. Al nemogu doc tamo i pravit se blesav za 091 broj. Jos da je na vipu, ajde. Al ici cu pitat.
Ili kad bi se bar nastavljala akcija sljedece godine, 3 mjeseca bi se strpio na nekoj mini pretplati na tele2 ili vipu.
A ovaj drugi broj evo danas bi trebao biti prenesen popodne, koji je bio pod ugovornom obvezom u vipu. Sad cekamo![]()
ti mozes uzet pretplatu u vipu (bez ugovorne obveze i kupnje mobitela), tada si obavezan biti 3mj u njihovoj mrezi... ali mozes prebaciti broj, samo ti naplate 3mj naknade... znaci, ako uzmes neku mini pretplatu u vipu od 25kn, nakon prenosenja broja doci ce ti racun doma na 75kn+10kn r.f. ... to ja mislim napraviti jer mi je broj koji sam prvenstveno htjela prebacit na 092, pa ono..
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
ako je ovo istina da ne možeš prenijeti broj na prepaid iz neke druge mreže u t-mobile, a ti želiš taj broj prenijeti kod njih na pretplatu onda ova akcija nema baš prevelikog smisla, jer sam mišljenja da je svim operaterima cilj privući što više korisnika na pretplatu pod ugovornom obvezom... tako da ako je ovo istina onda su prolupali...
U t centru mi rekli moraš biti na pretplati za ovu akciju..
i meni su rekli da MORA biti pretplata.
žena i je koristimo extra obitelj i ja imam još jedan broj na bonove u drugoj mreži i sad nam ističe ugovor, tarifa L i naravno nemam mogučnost 50% iskoristit, jedino ako napravim u nekoj drugoj mreži pretplatu pa dodam taj treči broj u obitelj.
totalna glupost, 2 godine plačamo pretplatu, skupili 18000 bodova, mobiteli poskupili, bodovi manje vrijede i još nemogu koristit "nove pogodnosti" jer nisam "novi korisnik".
1. Nositelja obitelji stavi na tarifu total i zatrazi da ti na taj broj prebace bodove, zenin broj stavi na mix (npr. Mix M). Ako ti zena nema OTPO prebaci bodove na njezin broj i kupi joj mob (npr. S.g.s+ za 298 kn, kod zamjene bodova). U tele2 uzmi broj na pretplatu (tarifa plan 0)
2. Na nositelja ugovori otpo na 24 mj i kupi mob te zamjeni 18.000bod, ako vec nisi zeni
3. Tvoj broj stavu za nositelja, zenin za clana, a trecu clan nek ti bude 095 broj, prebaci ga s tele2 plan0 na t-mobile clan obitelji
4. Ugovori otpo na 24mj za 095 i kupi mob te zatrazi -50% na pretplatu na 24mj
malo sam se pogubio! moram priznat
imam 3 i nešto mjeseca do isteka, za koji dan mogu produžit pretplatu, na ženu je jer je na nju i trajni nalog, moj broj je član.
kad bude isteko ugovor, raskinemo obitelj i oboje na svoje tarife, bodovi na njen jer na njen ide i novi mob.
a treči se doda iz druge mreže (sutra napravim pretplatu, prekosutra u t-mobile) i ostvari se 50% popusta i on (taj tele 2 racimo) nemora biti nositelj?
taj treči broj bacim u smeče i plačam radijsku 24mj.na njega, to je 240kn, ali dobijem 125kn mjesečno popusta.
previše su ga zakomplicirali!![]()
Zadnji uredio vwgolf3 : 29-11-2011 u 18:07
Ok vidim da tu ima raznoraznih kombinacija, i ljudi koji malo vise kuze inner workings t-mobilea.
Dakle, situacija.
Cura i ja.
oboje na i150, njoj istice s racunom od 11 mjeseca, meni 2 mjeseca poslije. Na t-mobileu smo.
Kako da sto jeftinije kupimo galaxy S+ (ili S2)Ja imam 6000 bodova, ona ima nesto manje, al kak vise nema kredita nist od toga.
Oba broja su na moje ime, ak to nesto smeta.
Hvala na svim kombinacijama kako zajebat sistem.
Ne bi mi bio problem koristit jedan 'lijevi' broj s neke druge mreze prenesen u t-mobile par mjeseci.
jel se zna šta za 1.mjesec, hoće biti kakvih popusta, akcija? malo sam se zajeb.za datum i tek u 1.mj.mogu produžiti pretplatu.
jucer mi je prebacen broj u tmobile i sad se vrtim po ovoj moj tmobile online usluzi i pregledu racuna i zanima me ako postoji opcija, gdje mogu vidjeti preostali broj minuta razgovora, preostali broj poruka i količinu potoršenih MB u tarifi koju imam? na Vipu je kod pregleda računa postojala opcija za pregled preostalih iznosa ukljucenih u tarifu ... zujim ko bedak i nemogu naci dali postoji ta opcija na tmobile-u![]()
![]()
Posalji besplatnu poruku stanje na 0110
Tko rano rani, zajebo je pjetla
nakon koliko se može spustiti u niži cjenovni rang?
sa 250 obitelj na 150 recimo?
pošto moram čekat istek ugovora, nemogu ranije produžit pretplatu neplaniram više koristit njihove usluge i brojeve pa da bude manji račun tih još par mjeseci
ja pošto imam još 6mj.do isteka ugovora onda mogu sigurno. Odlično!
zna li netko (provjereno) da se nakon 6 placenih racuna moze prebaciti na nizu tarifu, u slucaju prijenosa broja i ostvarivanja 50% popusta (i uz kupnju mobitela, HTC) - da li se i spustanjem tarife zadrzava taj popust? uzela bih XXL tarifu (500) a nakon 6mj se prebacila na nizu XL (350) pa me zanima, hocu li u tom slucaju moci zadrzati popust i placati 50% od 350 (dakle 175)... u SZK su mi rekli da 100% moze, medutim ne vjerujem im...
R.I.P.-16.10.2007.
ta promocija je uvedena 25.7.2011.
ja sam pristupio toj akciji u srpnju 2011.
proslog tjedna sam platio 5. racun. nitko u hrvatskoj jos nije dobio sest racuna po toj promociji i nitko ti provjereno ne moze reci da se nakon 6 placenih racuna moze prebaciti na nizu tarifu, u slucaju prijenosa broja i ostvarivanja 50% popusta, odnosno da li se i spustanjem tarife zadrzava taj popust.
da, nisam o tome razmisljala![]()
ak ima netko da tam radi pa da znahahahaa
ako nista, zaletit cu se u tcentar, druge opcije nema![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks