Ja pokusavam istu stvar napraviti. Ovi iz sluzbe za korisnike su mi potvrdili da to ide. Problem je samo sto su djelatnici u tcentrima potpuno pogubljeni i tvrde da to nikako nije moguce. Ugl, da li si ti prebacila prvo broj na singl tarifu bez UO, pa kad ti je odobren prijelaz onda ubacila u obitelj, potpisala UO i dobila popust? Hvala unaprijed.
I jos jedno pitanje za sve vas. Koristim extra xxl obitelj i primjetio sam da nakon sto dva broja probiju limit od 1gb, internet i po druga dva broja postaje puno sporiji (bez obzira sto nije iskoristen limit na njima) i veza cesto puca. Da li se to mozda jos nekom dogadja?
Po pravilima bi svatko trebao imat svoju gigu..
Meni se to ne desava..
Poslala sam ti pm vezano za obitelj i popust.
Ova 3 mjeseca minimum prije povratka traži operater kojem se vraćaš?
Može li se otići sa Simpe na VIP/Tele 2 pa vratiti u roku kraćem od 3 mjeseca kao pretplatnik?
3 mjeseca odreduje hakom, tak da je nemoguce prijeci unutar 3 mjeseca u bilo kojoj kombinaciji, bilo to vracanje na starog operatera ili biranje novog... ovo kaj ljudi uzimaju pretplatu kod jednih pa se prebacuju kod drugih iduci dan je prakticki samo jedno prebacivanje, jer se na prvu pretplatu niste prebacili niodkud pa zato ide...
@phoenix1409
Nisam dobio msg, pa ako ti nije problem molim te mi to probas opet poslati ili mi sibnesh na mail
Hvala!
Zadnji uredio Chuk_pravednik : 30-11-2011 u 16:14
piše flat internet u total S,ali nakon 512mb se smanjuje brzina,kaj to tocno znaci,mislim znam kaj znaci,ali kakvo je surfanje itd sa daljnjom brzinom,nikakvo,ok,dobro..?
gidi jap!
a nije 512 u paketu pri normalnoj brzini a dalje ide ta spora,zanima me ta spora,ne znam kak je to na mobu,dal je iskoristivo ili za udarat glavom o zid![]()
gidi jap!
Brzina ti je cca 8 KB/s pa ti racunajZa mailanje i IM ce ti biti dovoljno, ali za surfanje nekim zahtjevnim stranicama je definitivno za lupat glavom u zid
![]()
piše 64kb/s,hmm,nema veze,nezahtjevne stranice ce ici (a takvih danas nema)![]()
gidi jap!
64 kb/s = 8 KB/s
Rjesenje za to moze biti instaliranje Opere mini, ona od stranice od nekoliko stotina KBa napravi stranicu od nekoliko desetaka KBa pa ti se stranica brze ucita. Jos ako iskljucis prikaz slika koji u vecini slucajeva nije prijeko potreban za procitati neku stranicu...![]()
Postoji mogućnost da se prebacim s bonbona natrag u T-mobile radi Extra Total S tarife. Mogu potpisati dvogodišnji ugovor s 50% popusta jer sam student. Mobitel koristim većinom za surfanje i SMS te nešto sitno razgovora. Da li mi se isplati prijelaz? Meni je Total S za 50 (ok, 60kn zbog RF) super no da čujem ostale što misle![]()
Pa ovako, pozivi su zbilja mizerni, 3-4 sata mjesečno, poruke 50-60 komada dok većina komunikacije spada na IM i fejs te mi je net primaran. Mjesečno mi je dovoljno 300mb jer surfam Operom mini no sve više koristim mail i Skype pa mi se čini da će pola gige biti dovoljno. Istina, Skype je pretežno preko WiFi-ja pa mi ne trebate preporučivati veći paket
Govorim u S100 na koju imam 50% popusta pa ispada 50kn + RF10kn. OK, i naknade za uspostavu poziva koji su mali faktor moje potrošnje.
3-4 sata odlaznih poziva. Računaj da ćeš ovdje plaćat uspostavu poziva 0,25kn, te nakon 150min minuta je 0,99kn te još uspostava 0,25kn.
Mislio sam da puno više MB potrošiš.
U Bonbonu bi te ispalo cca. ravno 100kn(60kn pozivi paket, 10kn sms paket, 30kn net paket).
A ovdje 60kn redovne pretplate+recimo 60kn poziva još da napraviš 3,5sata odlaznih poziva+uspostava poziva+poruke ako prekoračiš.
Mislim da ti se Bonbon više isplati.
prijenos broja, na pretplatu, mora biti SA PRETPLATE ili moze i sa bonova..da se dobi 50%..
gidi jap!
mora biti sa pretplate kod drugog operatera.
Bookmarks