hm... zanimljivo. baš sam čekao da se pojavi ta 3650, ali čini mi se tipke nisu baš dobro smještene... kaj to nisu mogli bolje napravit!!!
evo jednog zanimljivog ulomka:
MN: Memorijske ekstenzije
Skidanjem poklopca za bateriju može se zamijetiti nova Nokijina baterija BL-5C koja pruža nešto veću autonomiju nego BLB-2 Nokie 7650. Ispod nje prostor je za dodatnu MMC karticu. MMC (MultiMedia Card, vrsta malenog medija za pohranu podataka) se mogu nabaviti u veličinama od 16 do 128 MB. Kod nas su dosta skupe, stoga preporučamo da u ovom slučaju ne kupujete hrvatsko već potražite ponude na internetu, 128 MB kartice se mogu kupiti već od 50 USD (www.dabs.com)! Dodatna memorija može se iskoristiti kao proširenje svih dijelova telefona koji su o memoriji ovisni; na nju se dakle mogu pohranjivati slike, zvukovi, video-isječci ili raditi backup (sigurnosne kopije) Kalednara, Kontakata itd.
ostalih 9 desetina procitajte u Mobilu
hm... zanimljivo. baš sam čekao da se pojavi ta 3650, ali čini mi se tipke nisu baš dobro smještene... kaj to nisu mogli bolje napravit!!!
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
e u tome baš i je stvar!dosadile im standardno smještene tipke pa ajd da zaj... korisnike!zgurat ćemo sve u nju al se neš time moć koristit dok se ne navikneš na tipkovnicu!![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
a baš su zaj... stvar u nokiji......... šteta
A kad nam izlazi "štivo" kad smo več kod toga???
Šta nisu bili rekli da če napraviti neku tipkovnicu s normalnim tipkama za taj mobitel.![]()
![]()
nisam cuo za to . . . otkud ti ta informacija ?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
ps. dolaziti ce sa 16 MB MMS, nova informacija
Pitanje za jsp-m : Po tvom subjektivnom mišljenju da li je tipkovnica na 3650 upotrebljiva (SMS, kretanje po izbornicim , prečice i sl.) isto kao i na drugim mobitelima ili ima problema?
Podrazumijeva se da postoji period privikavanja.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
nakon privikavanja jest, ali recimo s 20% problema ;-)
ja sam ju imao tjedan dana, ali i dalje sam grijesio (uzmie u obzir da koristim paralelno i 2 druga mobitela, a jedan od njih je 5510 i dalje se nisam na njega naviknuo)
inace, tehnoloski najbolji tel koji postoji.....
Što se tiče tehnološke strane mob mi je OK, tipkovnica mi je malo čudna, ali brijem da se nije bed naviknuti, jedino nastaju problemi ako mijenjaš povremeno mob...
Znaš li možda okvirnu cijenu?
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
bolji i od SE P800Poslao: jsp_m
inace, tehnoloski najbolji tel koji postoji.....
It's nice to be important, but it's more important to be nice
rjesenje je kupit par takvih mobova pa ih nije bed istovremeno koristit!!!
Da,a cijena?
Zašto ljudi uvijek pitaju za cijenu?Koji ste vi materijalisti ? Znanje , tehnologija , nove mogućnosti vama ništa ne znače ? Užas jedan![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
mozda uvjek pitamo za cjenu jer zivimo u hrvatskoj!!!cast izuzecima(p4e)
Vjeruj mi na riječ , vani pitaju puno više za cijenu nego mi ovdje.Ono gore je bila , samo ironična šala.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
aha DOBRO ti je ono pitanje jeli 3650 bolja od SE p800!!!
ajmo ljudi - odgovor!!! ja mislim da nije. p800 ima touchscreen ...
Ok, meni se mobitel svidja bez obzira na tipkovnicu i velicinu ali me zanima cijena i dolazak kod nas? kakav je soft? jel je stabilan? (((jsp_M???)))
S.P.
Podrzava li BlueTooth audio profil, tj. mogu li se koristiti BT slusalice??? Inace, nije ni primac` P800 koji ima noviji OS, touchscreen...
Living Engine for Xenocide and Ultimate Success
Kad se već povelo pitanje tipkovnice postoje neke naznake da će u opticaju biti i zamjenska maska s koliko toliko normalnim rasporedom tipaka... pa...![]()
al nema tačskrin! a to je zakon
ti baš zabrijo na strip poker i ne puštaš...Poslao: flOorKilla
al nema tačskrin! a to je zakon![]()
PS. ma nije baš da se ovo može osporedit sa p800, ipak su tu neke klase u pitanjcu? naravno da je ovo moje skromno laičko mišljenje, pa ako i griješim molim vas da me ne kažete mami...
kao neki za neke vibre...![]()
Trebao bi podržavati audio BT.Poslao: lexus
Podrzava li BlueTooth audio profil, tj. mogu li se koristiti BT slusalice???
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
@vader podrzava audio BT
@karaman: 3650 ce IMHO biti barem 3000 kuna jeftiniji
@dmi - sigurno, ali za to ce trebati proci neko vrijeme da se 3rd party-ashi snadju
@sljaka - van nitko ne pita za cijenu vjeruj
ako bi kupovao 7650 ona bi cinila moju **** (dvo/polu ;-)mjesecnu placu, dok bi nekome vani ona bila 1/10 place
@silvio stabilan k'o erekcija starca na viagri; to ionako nije novi tel kadda radi na ispraxxanom series 60 .... to ce biti od sada slucaj sa novim telefonima.. isto kao i s PC-ima..svi su hardverski stabilni, pitane je koje je verzija Billa gore...
Bookmarks