Ja sam svojevremeno koristio program "Recover my files" i spasio mi je dosta toga. Probaj s njim.![]()
E sad,rušio sam Windows (Professional) zbog errora naravno,i stavio novi (Ultimate).
Radi se o 7-ici,32-bit naravno,no to nije bitno.
Htjeo bih sa ovim programčićem : http://www.restorer-ultimate.com/download.shtml
vratiti fajlove,no neznam koliko je to sigurno, i da li bi mi "zdrmalo" komp,tj. da zbog njega dobijem neke errore i to...
Windows sam srušio u 4-5 mjesecu 2010.
Unaprijed Hvala!
FUA (Frequently used anwsers):
"Zašto nisi koristio recovery" - Nije pomogao.
"Zašto nisi stavio fajlove na USB?" - Neznam,nisam se sjetio.Znam,sve znam
Tako da ono,ako netko zna (ili ima iskustva) s tim programom,neka tu napiše ili čak možda predloži neki drugi program.
Ako uspijem vratit fajlove,pravim Backup i na Windowsu i na Kaspersky PURE-u.Ako System Recovery slučajno "FAIL-a" (ako se i ikad nešto dogodi uz Kaspersky,ili ako bude bio error koji se nemože ispraviti recoveryem)
Ja sam svojevremeno koristio program "Recover my files" i spasio mi je dosta toga. Probaj s njim.![]()
4. 2010. - 3. 2011....mislim da buš pronašao jako malo pa skoro i ništa. Osim ak su ti fajlovi bili na drugoj particiji koju nisi previše dirao. Ak ti je sve bilo na c:, sama instalacija win 7 + pagefile ti je pojela 15 gb i sve kaj je prethodno bilo na tim sektorima harda. Pa onda sve kaj si naknadno instaliral, kopiral, premještal...sve to smanjuje šanse.
No, uvijek vrijedi probati
GetDataBack for NTFS
File Scavenger
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Pa onda ću probat,nije mi problem.Opet pohvala ekipi i puno hvala.Samo sam htio provjeriti da nebude nikakvih problema sa kompom.
I onda ak uspije pronać Backupat,i sve super.Hvala još jednom obojici!![]()
Bookmarks