Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 26

Hybrid View

Najforumaš 2011. Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao life Pregledaj post
    O tom i govorim usage je bio na dhd mi oko 5/6h dok iphone radovno preko 8h ide do max 10 a to je velika razlika
    Volio bih da mi prilozis screenshot tog usagea od 10h.. Ima tema za trajanje iPhone baterije i tamo ljudi isto tako dobivaju izmedu 4-6h, ne sjecam se da sam vidio da netko ima vise.. http://cafe.mobil.hr/threads/70712-T...iPhone-u/page3
    Ali to je nebitno na kraju krajeva, covjek je pitao za dvojbu izmedu DHDa i SGSa, ja sam samo odgovorio za DHD buduci da ga imam

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.807, Nivo: 28
    Bodovi: 13.807, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kolibri Pregledaj post
    Da malo podignem temu...
    S obzirom na trenutnu ponudu t-mobile-a i moju mogućnost da uskoro mogu produžiti ugovor uz zamjenu lijepe količine bodova, analizom ponude došao sam do dvije mogućnosti izbora.
    HTC Desire HD ili Samsung Galaxy i9000 (i9100 sigurno neće tako brzo doći kod nas).
    Tri su mi stavke bitne kod izbora moba:
    1. Baterija - Ppoželjno da traje bar dan i pol, uz konstantnu 2g povezivost, povremeni wifi i povremeno switchanje na 3g (i naravno partija angry birdsa navečer )
    2. Kamera - podjednako foto i video
    3. SAR value - za Galaxy znam da je SAR oko 0.24 dok za Desire HD nisam siguran jer ne mogu naći nigdje tu vrijednost

Kakva su vaša razmšljanja i iskustva?
    Imam DHD i mogu ti reći da će ti baterija bez problema izdržat dan i pol.

= Citat = Izvorno postao life Pregledaj post
    Ja ti samo mogu reci da dan i po od DHDa neces nikako izvuc-.-' budi sretan ak dan izdrzi....ja sam uz sparanje ogromno jedva natezala dan s njim-.-'baterija je koma po meni...
    To nije istina. Očito si mala problema s mobitelom. I meni se jednom dogodilo da mi je nešto "žderalo" bateriju pa sam morao odinstalirat aplikaciju i resetirat mobitel. Ista stvar mi se dogodila i na iPhone-u. Ne znam što bi to trebao raditi da mi baterija ne izdrži 1 dan

= Citat = Izvorno postao Sniper Pregledaj post
    Volio bih da mi prilozis screenshot tog usagea od 10h.. Ima tema za trajanje iPhone baterije i tamo ljudi isto tako dobivaju izmedu 4-6h, ne sjecam se da sam vidio da netko ima vise.. http://cafe.mobil.hr/threads/70712-T...iPhone-u/page3
    Ali to je nebitno na kraju krajeva, covjek je pitao za dvojbu izmedu DHDa i SGSa, ja sam samo odgovorio za DHD buduci da ga imam
    Ma to s tim usage-om na i4.. to je prevara. Napunš mobitel, ništa ne radiš pola dana i on to pokaže da si ga korisitio 2 sata.. Prevara. Imam i i4 i DHD i, ako ih normalno koristiš, bez problema će oba mobitela izdržati bar jedan dan (uz dosta razgovora, interneta i upaljenog ekrana jer nešto čačkaš po njima).. Za SGS ne znam jer ga nemam.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Samsung Galaxy S Vs. HTC Desire
    By dgrgic37 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 91
    Posljednji post: 21-07-2011, 01:46
  2. iPhone 4 vs. Desire HD vs. Galaxy Tab
    By .El Nino. in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 20-02-2011, 14:03
  3. Odgovora: 5
    Posljednji post: 18-01-2011, 23:41