Nisi nista rekao...
Je li ti telefon rootan? Koji je Android gore (HTC/Sense, stock/Google, custom)? Koristis li ugradjeni apps2sd (ako je u pitanju Froyo) ili neki drugi?
Nakon spajanja na pc odjednom mi svi programi koji su bili instalirani na sd više ne rade .
Javlja poruku "The linked program is no longer installed on your phone" .
Kad odem na manage app tamo se vide da su aplikacije na sd , jedino što su ikonice na tim aplikacijama sve iste i sive.
Jedino što je radilo da se reinstalira svaka aplikacija posebno.
motorola user
Nisi nista rekao...
Je li ti telefon rootan? Koji je Android gore (HTC/Sense, stock/Google, custom)? Koristis li ugradjeni apps2sd (ako je u pitanju Froyo) ili neki drugi?
Ovako, mob nije rootan , gore je froyo , koristio sam do prije dva tjedna njegov apps2sd , a u zadnje vrijeme i program sa marketa apps2sd od easyfiltera.
Ono što je bilo uvijek nakon spajanja i odspajanja moba sa pc-a da je trebalo pričekat da se programi (instalirani na sd) dignu , odnosno nisi ih jedno pola minute mogao pokrenut.
Međutim nakon zadnjeg spajanja to je postallo trajno.
U application manager-u sve te programe sam mogao uninstalirat ili ponovo krenut u instalaciju pojedinih programa gdje bi me pitao da reinstaliram dotični program.
Probao sam restart , vađenje baterije i mem kartice.
motorola user
Moja pretpostavka je da se nešto sa SD karticom događa, noćna mora ovih naših telefona koji je koriste kao osnovno sredstvo za rad. Kod mene je situacija još ozbiljnija ja imam data2sd pa mi je kartica prava noćna mora ako crkne, zblesira se, uspori...
Meni je ona samsungova sd od 4 gb što sam dobia s mobom krepala nakon par dana...pa ako ti je ta kartica unutra moguce da je do nje
oglasnik.pforum - user
Bookmarks