pozdrav
zanima me koliko inače dođe VIP broj?
kupio sam mob ali podržava samo vip kartice, pa bih kupio novi vip broj. jeli mogu negdje preko interneta? neki jako jednostavan i lakozapamtljiv
neki mi govore da ga mogu dobiti besplatno? gdje?
pozdrav
zanima me koliko inače dođe VIP broj?
kupio sam mob ali podržava samo vip kartice, pa bih kupio novi vip broj. jeli mogu negdje preko interneta? neki jako jednostavan i lakozapamtljiv
neki mi govore da ga mogu dobiti besplatno? gdje?
Novi si na forumu pa ajde......ali zar nije jednostavnije otici na stranicu operatera i tamo sve procitati, a inace na svakom kiosku imas brojeva pa stvarno ne kuzim cemu pitanje
Dobar broj uvijek mozes naci u oglasnicima, ali ih i posteno i debelo platiti.
![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
ispričavam se, prvi put sam ovdje i sve mi je čudno...
hvala na odgovoru. a kolike su cijene?
Za sta cijene ?
www.vipnet.hr
www.njuskalo.hr
www.oglasnik.hr
ONE X & Sensation & Desire by HTC
@n3tk0
Mislim da ti je cijena oko 50kn za prepaid broj (s toliko novaca na racunu)!
Ako zelis jeftinije proci uzmi Tomato (isto ide u VIP mobitel), 25kn.
Zar nije lakse otkljucati mobitel nego sad kupovati karticu zbog mobitela. Jel' ti uopce znas cijene razgovora/sms-a/interneta,...kod pojedinog operatera?![]()
nisam znao da i tomate može ići u vip mobitel. sad ste me podsjetili, imam besplatno dobivenu tomato karticu koja mi je uručena negdje u gradu, još tamo negdje za Božić, dijelile se besplatno (dobije se početnih 10 kn na računu)... jako jednostavan mi broj (ev sad gledam), baš me to sad veseli, jer zaboravio sam na tu karticu, da ju uopće i imam haha
10aLEX, ne kuzim to zadnje postavljeno pitanje, lol, pa otključavanje je skuplje nego kartica nekog operatera, koja se može dobiti i besplatno...
ja zapravo nisam znao da i tomato kartica moze u vip, mislim tako vi kazete, tako da mi broj zasada vise ne treba, ali u svakom slučaju, poslao sam upit VIPu na njihovoj stranici i odgovorili su mi na mail da im pošaljem svoje osobne podatke, a oni će mi poslati VIPme broj besplatno
evo njihov odg:
što se tiče ovih cijena razgovora/sms-a/interneta, ne znam...Ukoliko nam posaljete Vase ime, prezime i adresu, mozemo Vam poslati besplatan Vipme broj. Na novom Vipme broju imate 20 besplatnih minuta razgovora unutar Vip mreze te ukoliko od datuma aktivacije svakih 30 dana obnovite Vas Vipme broj bonom u vrijednosti od 50,00 kn, tada ostvarujete dodatnih 4 X 20 besplatnih minuta unutar Vip mreze.
Na nasim prodajnim mjestima su Vam dostupni CD Boxevi po cijeni od:
- Vipme CD Box po cijeni od 100,00 kn - 100,00 kn koji se vec nalaze na racunu nemaju rok trajanja u tom smislu te ako se SIM kartica ne koristi, tih 100 kn vrijedit ce do kada i SIM kartica. Kada se napravi prvi poziv, tih 100,00 kn vrijedi 150 dana.
- Vipme CD Box po cijeni od 50,00 kn - 50,00 kn koji se vec nalaze na racunu nemaju rok trajanja u tom smislu te ako se SIM kartica ne koristi, tih 50,00 kn vrijedit ce do kada i SIM kartica. Kada se napravi prvi poziv, tih 50,00 kn vrijedi 75 dana. S postovanjem
možete mi preporučiti neku jeftinu tarifu?
imam htc desire... najviše koristim sms-anje, razgovor tak-tak...
uglavnom, hvala vam na odgovorima![]()
Za sms-anje imaš na vipu (hoću sms tarifa) ako nadoplatiš 100kn mjesečno neograničeno besplatne sms-ove, a na tele2, isto min. 100kn mjesečno (smiley tarifa) + 150 MB-a besplatno za surfanje. To su jedine dvije tarife u hr gdje imaš besplatne sms.
Malo je blesavo koristiti Desire bez interneta! Tu ti Tomato bas ne moze puno pomoci a on i nema bas neke povoljen sms pakete/tarife!
Znaci ostaje ti VIP ili Tele2!
Sto se tice: 10aLEX, ne kuzim to zadnje postavljeno pitanje, lol, pa otključavanje je skuplje nego kartica nekog operatera, koja se može dobiti i besplatno...
Kratkorocno je mozda jeftinije ali dugorocno ne mora biti, jer ako budes koristio Tele2 onda ces usparati 150Mb ili cca. 30kn mjesecno! Pomnozi tih 30kn sa recimo 10 mjeseci (ili jos manje) i evo ti isplaceno otkljucavanje![]()
Odgovor na prvotno pitanje je dan, ma koliko pitanje bilo neobicno... Nema potrebe za spamanjem, kako su neki zapoceli.
Bookmarks