Molim? Jesi li pročitao post nakon što si ga napisao?
Isključi taj Xear 3D, stavi na 6 CH, ubodi zvučnike kako ti je xlr rekao i to je to, ne očekuj ništa bolje. Imaš zvučnu karticu vrijednosti 10 kn, zvučnike od 100 kn i ne može bolje. Ili kupi bolju zvučnu karticu ili se pomiri s tim kako je sada. Možda možeš napraviti nešto s plug-inovima za Winamp, ali upitno je kako bi radilo. Postoje dodaci koji 2.0 zvuk "prošire" na 5.1, ali to zna grozno zvučati jer 5.1 zvučnici nikako nisu za slušanje stereo zvuka, barem ne većina njih.
Mozda se nisam najbolje izrazio. Al evo, pogledaj sam pa mi reci. Mozda ja ne kuzim...
Tu je prikaz i za ASIO drivere, al' sve jedno pogledaj nacrt...
Code:http://www.head-fi.org/forum/thread/221237/asio4all-explanation
5.1 je 6-kanalni zvuk. Na koju foru ti mozes nesto sto je snimljeno kao STEREO dat, odnosno, prosirit na 5 satelita i 1 sub?
STEREO zvuk mozes slusati na 5.1 zvucnicima bez problema, al' nece radit svi zvucnici, nego samo 2.
E sad, ako sam u krivu, ispravi me.![]()
Zadnji uredio melody : 23-02-2011 u 16:37
STEREO zvuk mozes slusati na 5.1 zvucnicima bez problema, al' nece radit svi zvucnici, nego samo 2.
E sad, ako sam u krivu, ispravi me.[/QUOTE]
ja te ispravljam.
iman zvučnike od trusta 5,1 a zvučna creativ 7,1 postavljena da ima 5,1 izlai a i ulaz za mikrofon
evo kada gledam tv preko media centra ili dvd koji ima 5,1 format onda stražnji sateliti samo proizvode zvukove i efekte dok govor bude na prednjim, sub normalno radi, ali kada gledam youtube ili slušam winamp onda radi svih 5 zvučnika da svi daju isti zvuk, odnosno ljevi i desni kanal(slično kao i u autu)+ sub.
a zvučnici i zvučna su poveženi u 5,1 sistemu tj 3 izlaza na zvučnoj i 3 ulata na njima, a zvučnici imaju i mogućnost da s običnim stereo ulazom pretvore u 5,1 ali samo rade svih 5 zvučnika u stereo formatu ali svi rade ne samo prednji
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Bookmarks