Ma natječu se. Ali se ne natječu s 7 lipa po minuti i tim forama već su izabrali pristup malo 'okolo'. O tome tko je najgori neznam šta da kažem,ipak je to samo biznis. Nije ni meni drago davati novce tekomu jer sam uvijek bježao od njih, na vipove,amise i sl. Ali nisu ni ostali puno bolji. Neš ti što je vip bolji,uletili su na tržište s tekomom i skupili određen broj korisnika i onda fino dogovoreno podijelili tržište,godinama držali visoke cijene i derali korisnike. Oni mi se još više gade. Tele2 su ok, ali su se ulijenili i za moje potrebe su postali preskupi. A vjerovatno bi radili istu stvar kao i VIP da su uletili na tržište kad i VIP,sve je to isto. 2ipo godine sam im plaćao pretplatu 100+ kn, a onda je došao bonbon gdje to isto mogu dobiti za 60-ak . Dragi su mi telci,al ne toliko da im dam 500kn godišnje koliko sad mogu uštediti.
Mislim da mogu dugo trajati. Jer T-com, čisto zbog svoje veličine može imati puno manje troškove od ostalih. Imaju 40-50% mobitel tržišta i valjda 90% fiksnog. Pa samim time interkonekcija bude 'besplatna'. Keša fala bogu imaju , HAKOM im neda da ga ulože u optiku pa nemaju baš di drugo osim u mobilno tržište s njim. Pa nek troše, u svakom slučaju dobro za nas korisnike.![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks