Eto, ostalo je jedino pozitivno onih tisuću free minuta za one koji su aktivirali broj do Stare godine.
Ostalo-žali Bože prelaska na ovu uslugu!
Eto, ostalo je jedino pozitivno onih tisuću free minuta za one koji su aktivirali broj do Stare godine.
Ostalo-žali Bože prelaska na ovu uslugu!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Žali Bože što sam opet nasamaren na novu mrežu sladunjavim pristupom prema korisniku i mojim previdom što bi se moglo dogoditi nakon isteka promo razdoblja (do Stare godine). Smatram da se ide u krajnost, ili su bili dnevni paketi ili se ide na mjesečne pakete koji su u velikom raskoraku s bivšim dnevnima.
Svaka prepucavanja preko neta, SZK itd smatram gubljenjem vremena jer se nešto/ništa konkretno neće promijeniti. Iz iskustva (računajući jednoga operatera koji je počeo s radom prije bonbona).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
I dalje mi nije jasno tvoje nezadovoljstvo i tvoj zaključak da si nasamaren na bonbon mrežu.
Da, imali smo promo ponudu do kraja godine za 1000 besplatnih minuta... Da, imali smo i promo ponudu dnevnog paketa za 3kn. To smo napravili da privučemo korisnike? Da! Svaki operater ponudama privlači korisnike. Najvažnije, znalo se do kada ponuda vrijedi, kada su se sim kartice pojavile u prodaji 1.10. vrlo jasno je pisalo da ponuda traje do 31.12. i koji su uvjeti.
bonbon i dalje nastavlja s novim ponudama i uslugama a neke od njih smo ponudili prvi u Hrvatskoj (odabir broja za prepaid korisnike, online korisnička podrška....)
Tako i dalje ne razumijem odakle nezadovoljstvo i čime si to "nasamaren".![]()
Bookmarks