Slažem se s komentarima da je besmisleno temeljiti ponudu na promocijama. Iskreno, ovi paketi su za moje potrebe vrlo dobra opcija, no ne kanim prenijeti svoj Tele2 broj ukoliko ću nakon isteka ove promocije biti prisiljen koristiti nešto sasvim neisplativo. S obzirom da je ova ponuda slabija od dosadašnjih dnevnih paketa, nije baš za očekivati da će sljedeća, po mogućnosti i dalje promotivna ponuda biti išta bolja od ove. S tim da je pohvalno da je i dalje zadržana obračunska jedinica od jedne sekunde.
@ mlesic
Iskreno, ne mislim vrijeđati, ali kroz veliku većinu tvojih postova se može zaključiti da su vjerojatno svi tvoji odlazni pozivi upućeni prema Bonbon mreži. Konstantno isticanje toga nema nekog posebnog smisla, svima je jasno da je u tom slučaju izrazito jeftino, praktički besplatno. Isto tako nema potrebe za pisanjem o tome koliko meni (a vjerujem da nisam jedini) tih 2000 besplatnih minuta unutar mreže ne znači mnogo kad dosad nisam imao niti jedan poziv prema Bonbon mreži. S te strane cijene usluga prema drugim mrežama ne čine Bonbon toliko isplativim koliko ga ti hvališ.

Odgovori uz citat

Bookmarks