Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 315

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    11.534
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.534, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zvorkapic.os Pregledaj post
    def. Nek se jednostavno troši dok se ne potroši. Meni je često na bonbonu znalo ostati more SMSove. Uzmem 150 jer je to najmanje, a potrošim 20ak. I ode ostatak u dim.

Iako sumnjam da će se tako nešto desiti jer bi to njima vjv bio značajniji pad "prodaje" paketa. SMS paket od 150 SMSova bi imao pola godine.
    Mene kada su zvali su naglasili da bi se nepotrošene jedinice prenosile isključivo kad bi i dalje nastavio uzimati isti paket. Znači u tvom slučaju i idući mjesec bi morao uzimati mali SMS paket ako želiš da ti se prenesu neprotrošeni SMS-ovi.

Također su rekli da se ne bi prenosile jedinice ako bi se prelazilo na manji paket, znači npr. uzmem si 3 GB interneta, ne potrošim 1 GB, i idući put uzmem 800 MB, i taj mjesec imam samo tih 800 MB, a ne 800 MB+1 GB.

2. 'Hvala' kaže:

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    Xiaomi Redmi 6
    Operater
    BonBon
    Bodovi
    20.873
    Nivo
    35
    Bodovi: 20.873, Nivo: 35
    Bodovi: 20.873, Nivo: 35
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao milinho Pregledaj post
    Mene kada su zvali su naglasili da bi se nepotrošene jedinice prenosile isključivo kad bi i dalje nastavio uzimati isti paket. Znači u tvom slučaju i idući mjesec bi morao uzimati mali SMS paket ako želiš da ti se prenesu neprotrošeni SMS-ovi.

Također su rekli da se ne bi prenosile jedinice ako bi se prelazilo na manji paket, znači npr. uzmem si 3 GB interneta, ne potrošim 1 GB, i idući put uzmem 800 MB, i taj mjesec imam samo tih 800 MB, a ne 800 MB+1 GB.
    A ne loše i tako doduše. A ovo da ako uzmeš manji - imaš samo manji je i bilo za očekivati.
    Njima je u cilju da ti i dalje uzimaš pakete isto kako si i sada. Potrošnja će ti i dalje biti isti, a oni će imati identičnu prodaju paketa kao i do sada. Samo što ćeš tu i tamo koji mjesec prenjeti npr neiskorištenih 20 min razgovara koje ćeš možda potrošiti, a možda ne.

All in all, koliko vidim, isti k* drugo pakovanje.

Na bonbon se vraćam tek 01/2017 kad mi istekne T2 pretplata, a do tad, tko zna što će biti.
    Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    11.534
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zvorkapic.os Pregledaj post
    A ne loše i tako doduše. A ovo da ako uzmeš manji - imaš samo manji je i bilo za očekivati.
    Njima je u cilju da ti i dalje uzimaš pakete isto kako si i sada. Potrošnja će ti i dalje biti isti, a oni će imati identičnu prodaju paketa kao i do sada. Samo što ćeš tu i tamo koji mjesec prenjeti npr neiskorištenih 20 min razgovara koje ćeš možda potrošiti, a možda ne.

All in all, koliko vidim, isti k* drugo pakovanje.

Na bonbon se vraćam tek 01/2017 kad mi istekne T2 pretplata, a do tad, tko zna što će biti.
    Da, ali ako se cijena paketa poveća onda baš i nije isto. Meni je ovako dobro kako je sad, kad potrošiš, uzmeš novi i to je to.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. GPRS i MMS postavke za Bonbon
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 03-10-2018, 15:00
  3. Bonbon - ponuda mobitela
    By -->Cionn<-- in forum Bonbon