Nisam siguran, ali mislim da je facebook besplatan za vip korisnike sa web adrese 0.facebook.com kako da postavim iphone da mi ide na net preko gprs-a tako da mi ne uzima novac kad se logiram na face preko te adrese
Nisam siguran, ali mislim da je facebook besplatan za vip korisnike sa web adrese 0.facebook.com kako da postavim iphone da mi ide na net preko gprs-a tako da mi ne uzima novac kad se logiram na face preko te adrese
pa samo odi u safari i napisi 0.facebook.com ?!
What else you gonna do on a saturday?
nisu postavke kako treba a ne znam što upisati u postavkama
A jesi probao nazvat službu za korisnike? Pa da ti oni vele kak i kaj?![]()
One day, sky went blue...
da i nek ih nazove po mogucnosti sa ajfonatak da nemoze upisivat postavke i odmah provjeriti.
APN ti je gprs0.vipnet.hr ili data.vip.hr ovisno koju tarifu koristis. i to je sve potrebno za spajanje. Eventualno treba unijeti korisnicko ime i pass koji glasi 38591 za oboje te proxy (ako ti ponudi gdje) 212.91.99.91: 8080. to je sve sto se moze unijeti.
dobar grah daleko se čuje
sredio sam to ali i mi ne radi 0.facebook.com
prikazuje mi error i salje na m.facebook.com
Name: VIP.gprs / APN:gprs0.vipnet.hr / Proxy:212.91.99.91 / Port: 8080 / neznam jeli ovo ima na ajfonu, u mene je MCC 219 i MNC 10, i APN type je default.
To je na Androidu u mene. Btw nadam se da si iskljucio Wifi i onda pokusao uci u 0.facebook.com x)...
naravno da jesam
Pa kako ga je volja spammati![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Bookmarks