Bilo koji dan, samo da je popodne...
Btw, i ova četvorka je na CD-u?
Manufactory flex, v550 fullflash, v550_stepup, 9.38R_reflash?
CIjenjena publiko,
meni bi odgovaralo da se nađemo idući tjedan, i predlažem 3 termina (vidi poll).
Pa gdje se javi više ljudi tako ćemo se i dogovorit.
Naravno, radi se o ekipi iz Zg, koji bi htjeli CD pa da ga ne šaljem poštom.
A i ostali, naravno, ako im se dolazi, ma gdje bili....
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bilo koji dan, samo da je popodne...
Btw, i ova četvorka je na CD-u?
Manufactory flex, v550 fullflash, v550_stepup, 9.38R_reflash?
Zadnji uredio CyberLord : 11-12-2004 u 18:02
Jok. Imam ISO image s kojeg pržim CD-e.
Mogu taj v525@v550 donijeti posebno. Kome treba nek javi na PM.
EDIT:
Koga zanima ovaj v525@v550 nek' ponese CD ili USBkey pa da to napržimo na licu mjesta, ja ću ponijet notebook
Zadnji uredio BlueDevil : 11-12-2004 u 20:36
gle meni nije bed bilo koji dan pon-pet oko pol jedne do dva. jbga skola
Želim taj v525@v550. Pa ako možeš, bilo bi mi drago.. Što ti je praktičnije? CD ILI USB? (256 MB je nadam se, dosta)
Meni svejedno, kad već nosim notebook... Valjda USB. Ma dosta je 256, treba ti nešto ispod 50 mb. NA256 mislim da stane i dekomprimirano sve skupa...
Dogovoreno... Samo reci gdje ti odgovara?
Count me in... Dakle, kada bumo onda i gdje se našli? Kaj trebam sve donijet? Samo cd ili još i neke novčeke?
Zasad izgleda da je ponedjeljak u 5 popodne... Ako ne bude neke promjene (a to ću ovdje postati) nađemo se u ponedjeljak u 5 u bircu "VIP" u Miramarskoj - to valjda svi znaju gdje je? (iza NSB-a; produžetak Miramarske od podvožnjaka, pa preko raskršća, pa iza Esplanade i Casina, u onoj "novoj" zgradi na kraju - VIP internet cafe').
Valjda odgovara...
Ja imam CDe i notebook, tako da ako netko želi ovaj v525@v550 soft nek' ponese ili prazan CD ili USBkey. Diskete ne primamo
Ne treba love, ne treba ništa donosti, osim navedenog.
Navratit ću i ja na kavu ako ću imati vremena![]()
A mogo bi i ja doći pa da bar kavicu popijemo...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Gog, WB - nadam se da se vidimo. Konačno, FERovce ste, to vam je pod nosom.
Vi dobijete po prazni CD, pošto nemate Motorole.![]()
![]()
Please, gentlemen, do join us!
Pa ja imam motorolu, al sam je ustupio tati...I nisam FERovac (nedaj Bože!), nego MEDicinar.
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Da, fakat!
Sorry na vrijeđanju, stvarno nisam htio! Ma ni u snu ne bih, jednostavno ne znam šta mi je bilo. Oprosti!
Nazvat nekog Ferovcem, a bit ničim izazvan...to je stvarno za svaku osudu![]()
![]()
Evo, dođi sutra u 5, pa popij kavu, a ja te častim mjehurićima u mineralnoj
ja sam isto za da se sutra nadjemo![]()
ja sam se sad uvrijedio sto se tice ovog sa ferovcem smrc![]()
Dogovoreno, sutra u 5, doći će i zappan, no nas dvojica gibamo u 18h jer nam je tečaj iz fotografije tada...
@hrcko, nećeš biti jedini ferovac![]()
ajd možda dođem i ja na kavicu...još kad bi i damgol došao, pala bi i koja pivica![]()
@gog ajde fala ti boze, jer da sam solo tam garant bi me svi zajebavali![]()
Ja sam očito blesav ali ja nemam pojma gdje je to... Koja je to ulica? Jer miramarska i esplanada meni nemaju uopće logike... Sličica neka?![]()
Ma bumo te zaebavali ovak i onak...Izvorno postao hrcko
![]()
Ovak, dođeš na križanje vukovarska-miramarska i uputiš se miramarskom u smjeru juga (prema savi, suprotno od centra grada), nakon 50-ak metara s tvoje desne strane bit će hotel esplanade ili kak se već zove, ti produžiš samo ravno, dođeš do križanja, pređeš ga i bit ćeš točno kod zgrade gdje se nalazi vip.cafe. sada samo produžiš još 50-ak metara da dođeš do ulaza u vip.cafe. OK?
Tražio sam neku kartu di to označim, ali nisam našao ništa upotrebljivo...
Možda bi bilo zgodno da si razmijenite brojeve telefona da se možete naći, ako netko treba moj broj neka me pm-a...
To onda nije esplanada koju ja znam - ona nasuprot importane centra?Izvorno postao gog
Zato sam i napisao "ili kak se već zove", ne znam koji je to točno hotel...
international? znaci taj vip cafe je u toj ulici? ok brijem da se vidimo tad
Bookmarks