Kupi Seagate
Ne znam baš koliko toplina skraćuje vrijeme rada. Mislim da je to u stilu- neće ti radit 20 nego 15 godina (odnosno ti ćeš to najvjerojatnije prodat prije nego što prestane radit)
pa po meni bi se svaka komponenta trebala hladit, jer svaka se i grije i onda se rok treajanja skracuje. npr meni se memorija od tv kartice strasno grije a neznam kako da rjesim hladjenje na njoj, treba improvizirat nesto.
moj maxtor dok nisamo stavio hladjenje, strasno se grijao i zbog toga je poceo skljocat, ponekad se windowsi nebi digli odn nmebi uopce prepoznao disk i tak... sad je ugl sve ok ali disk je ostao ostecen i neznam kolko ce jos trajat
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Kupi Seagate
Ne znam baš koliko toplina skraćuje vrijeme rada. Mislim da je to u stilu- neće ti radit 20 nego 15 godina (odnosno ti ćeš to najvjerojatnije prodat prije nego što prestane radit)
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
nebi rekao... no ne vrijedi to ipak za svaki disk. ovaj moj maxtor 80gb se pretejerano grije po defoultu. zato je tu hladjenje obavezno.
a nemres rec za disk koji je tako vruc da doslovno mozes kobase pec gore, da je to normalno
ak nije predviđenoo hladilo za taj hardware, onda smatram da improvizacija nije potrebna.....kompanija koja je proizvodi sigurno troši ogromna sredstva na ispitivanje, a i stručnjaci u toj tvrtci nemaju samo osnovnu školu...Izvorno postao flOorKilla
![]()
nebi reko.... to je neka nepoznata firma i bilo je vrlo jeftino. napiknut cu pasivni gore
pikni ventilator....možeš i na miša, nakon nekog vremena doseže temperaturu od 36,5 oC, a ak imaš gripu i do 39oC...na tolko radi moj proc
![]()
evo ja imam 2diska maxtora 40gb svaki spojeni u raidu i rade odlično, sad ću vjerojatno uzet neki 120-160GB naravno MAXTOR jer je meni firma ok nemam nikakvih problema s njim a negrije se previše![]()
Ja cu uzet 160 GB Segate Baracudu! Samo nisam ziher da ce mi i to bit dosta...![]()
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
ja fakat ne kužim kaj će vam tolki hardovi, jel uopće radite backup podataka ili sve držite na hardu.....da imam dvd pržu, bio bi mi dosta i hard of 40GB
ja radim backupe na DVD, ali i držim na hardu, ipak mi se neda vaditi dvd-ove svaki put kad želim pogledat nekaj...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja od 120 GB sve zajedno imam još valjda 30 GB slobodno...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Jedan od 40 i jedan od 120 GB, a free space uglavnom "trošim" na zripane DVD-je koji mi znaju i tjednima sjedit na hardu prije nego ih spečem. Uostalom, hardovi su sad toliko pristupačni da nije bed imati jedan od 200 GB.
ma uskoro ćemo morati mjesečno kupovat terabajt diska...
Pogotovo ako se netko poželi baviti digitalnim videom, to ako vam je do kvalitete treba barem 25 MB po sekundi zapisa (a koliko sekundi samo ima jedno ljetovanje), a uskoro i više kad dođu novi standardi... (HDTV, BlueRay...)
Izvorno postao cyberphere
tak i ja. posto stalno slusam muziku, sva je na hardu tak da ne trazim svako malo cd ili dvd... mislim ko je to jos vidio
![]()
Tak je i meni, nekih 25 giga mp3-jeva.
...a hajde, dobro ondaIzvorno postao flOorKilla
ja bi se recimo zadovoljio sa jednim hardićem od 160GB u ext kućištu...ili nekim 1.5" od 40GB
Bookmarks